Nog 46 dagen

R3HAB & W&W

Breda Live is Breda Live niet zonder dat er TOP DJ’s op ons podium staan! Ook dit jaar hebben we DJ's uit Breda die gaan zorgen voor een show die nu al in de boeken mag. Een speciale set van R3HAB samen met het DJ duo W&W! Twee van de beste DJ acts van de wereld hebben het afgelopen jaar al samen op Tomorrowland gedraaid en bundelen hun krachten opnieuw om jou op 6 juli omver te blazen.


Over R3HAB 


R3HAB is inmiddels een icoon in de dancemuziek scene. De DJ en producer, die al vijftien jaar de wereld van de dansmuziek domineert, heeft inmiddels meer dan 9 miljard streams op zijn naam staan, waaronder een indrukwekkende 1,1 miljard in slechts één jaar. Zijn label CYB3RPVNK, opgericht in 2016, heeft al meer dan 4 miljard streams verzameld, en hij blijft zijn sound vernieuwen door samen te werken met artiesten over de hele wereld. Als Spotify's meest ontdekte artiest en een vaste waarde in de top 200 meest gestreamde artiesten, heeft hij meer dan 70 gouden en platina certificaten verdiend. R3HAB's wereldwijde tours zijn steevast uitverkocht en hij was de eerste dance artiest die 15 opeenvolgende shows in China uitverkocht. De nummer 13 van de wereld is een echte grootheid en klaar om Breda Live plat te draaien!


Over W&W

In 2007 vormden Willem van Hanegem en Ward van der Harst W&W, een DJ- en producerduo die zijn uitgegroeid tot een van de meest gevraagde acts in de EDM-scene. Met hun energieke sets en shows hebben W&W wereldwijd menig dansvloeren gedomineerd en stonden ze negen jaar op rij in de Top 20 DJ's van DJ Mag. De heren hebben inmiddels op elk groot festival ter wereld gestaan en braken het wereldrecord in China met 24 shows in 27 dagen. W&W's sound is een combinatie van trance, electro en progressive house, wat resulteert in een unieke en rebelse stijl. Naast hun optredens zijn ze bekend van de vroegere hits zoals 'Rave After Rave' en 'Bigfoot' tot recentere favorites zoals 'God Is A Girl', 'Heaven Is A Place On Earth' en 'Rave Love'. Dit wil je zeker meemaken!