Nog 188 dagen tot de kaartverkoop

De Jeugd van Tegenwoordig

WATSKEBURT?! De Jeugd komt naar Breda Live! Deze gasten hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze gaan al lang, héél lang mee en vervelen nooit! Maak je klaar om zaterdag 6 juli te dansen, te zingen, te rappen en te springen met de iconische hits van niemand minder dan Vjeze fur, Faberyayo, WIWA en natuurlijk Bas Bron. De clubtour is dit jaar stijf uitverkocht en het album ‘Moderne Manieren’ is overal te beluisteren.

Clubtour

De iconische formatie trekt dit voorjaar met hun clubtour door Nederland en België. Dat betekent gek gaan op hits zoals 'Watskeburt?!' en 'Manon' en het nieuwe album 'Moderne Manieren'! De tour is al volledig uitverkocht.

De Jeugd van Tegenwoordig nog live zien? Ze komen naar Breda Live op 6 juli!
Voor de gelukkige ticketbezitters: bereid je voor op lekkere energie, gekte, helemaal losgaan in de moshpits!

Dus, nog geen kaartje en groot fan van de Jeugd of gewoon zin om lekker uit je dak te gaan?

Koop nu je kaarten


Over De Jeugd van Tegenwoordig 

De Jeugd van Tegenwoordig, een onmisbaar icoon in de Nederlandse muziekscene. Deze unieke groep, ontstaan in 2005 en gevormd door Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en producer Bas Bron, heeft de grenzen van de Nederlandse hiphop verlegd. Hun provocatieve en humoristische teksten, vermengd met elektronische beats, hebben hen tot een fenomeen gemaakt.

Met hun nieuwe album ‘Moderne Manieren’ en classic albums zoals 'Parels voor de Zwijnen', 'De Lachende Derde' en 'Manon' hebben ze keer op keer bewezen dat vernieuwing en eigenzinnigheid de sleutels zijn tot succes. De Jeugd van Tegenwoordig is niet alleen geliefd om hun muziek, maar ook om hun energieke live-optredens die keer op keer een feest zijn. Een goede reden om een kaartje te halen dus!