Nog 188 dagen tot de kaartverkoop

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier beantwoord wordt.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Algemeen

Wanneer is Breda Live?

De eerstvolgende editie van Breda Live vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli 2025.

Op vrijdag is Breda Live van 15.30 tot 23.00 uur. Op zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur.

Wat zijn de openingstijden van Breda Live?

Twee dagen feest met Breda Live! Op vrijdag ben je van 15:30 uur tot 23:00 uur van harte welkom en op zaterdag van 14:00 uur tot 23:00 uur. 

De entree sluit beide dagen om 21.30 uur. Let op: Je dient een entreeticket te hebben om binnen te komen.

De VIP entree sluit om 20.00 uur.

Waar is Breda Live?

Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda. 

Hoe kom ik bij Breda Live?

Locatie
Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Stap uit bij de halte Claudius Prinsenlaan of Vlaszak. Vervolgens loop je in 2-3 minuten naar het festivalterrein.

Reisinformatie
Plan je OV reis altijd via 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het betaalde parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Waar kan ik parkeren tijdens Breda Live?

Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het betaalde parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Wat is de minimumleeftijd voor Breda Live?

De minimumleeftijd voor Breda Live is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.

Hoeveel bezoekers trekt Breda Live?

Op Breda Live komen per dag maximaal 16.000 bezoekers. Gezellig druk, maar zeker niet te vol.

Wij vinden het belangrijk dat jij een comfortabele dag hebt. Daarom hoef je niet ver te zoeken naar een drankje. Er zijn veel barren op het terrein waar je drankjes of een lekker biertje kan scoren. Ook kun je terecht bij de verschillende food trucks en kraampjes voor lekkere gerechten en snacks. Daarnaast is er een grote toiletarea, zodat je niet te lang in de rij hoeft te wachten.

Praktische informatie

Hoe kan ik eten en drinken kopen?

Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Deze het liefst met pin betalen. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Breda Live.

Wat kosten de munten?

Munten voor Breda Live worden per strips van 3,5 munt verkocht voor de prijs van € 12,50. Munten kunnen per pin en contant betaald worden. 

Let op! Contant betalen alleen gepast of in veelvoud van 25 euro. Er is geen wisselgeld. Bijpinnen is eventueel ook mogelijk.

Kan ik met PIN betalen?

Ja, graag. Al het eten wordt gekocht met munten. Deze zijn bij de kassa’s op het festivalterrein te koop met cash en pin. Let op! Contant betalen liefst alleen gepast of in veelvoud van 25 euro. Er is geen wisselgeld. Bijpinnen is eventueel ook mogelijk.

Stel: Ik heb na afloop munten over, kan ik mijn munten nog retourneren?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar. 

Munten zijn maar één jaar/editie geldig. 

Moet ik geldige legitimatie meenemen?

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van Breda Live kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.

Is er een mindervalidedeck bij Breda Live?

Er is een mindervalidendeck aanwezig op Breda Live. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervalidendeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervalidendeck.

Kan ik tussentijds het festivalterrein verlaten?

Nee, het is niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten en later opnieuw terug te keren.

Zijn er sigaretten en tabak op het festival verkrijgbaar?

Nee, op het terrein van Breda Live worden geen sigaretten en tabak verkocht.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wil je van je weekendje Breda Live een compleet weekendje uit maken? In Breda zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. Kijk gauw bij onze vrienden van STAPPEN & SHOPPEN voor de leukste en mooiste hotels!

Hoe werkt het beker retour systeem?

Bij binnenkomst ontvang je GRATIS een houten munt, ons retourtoken. Lever de retourtoken in bij de bar als je bestelt. Elke token is voor één beker.

Bestel je opnieuw? Lever dan je beker, flesje of blikje in bij de bar. Lever je niks in? Dan betaal je voor een beker een 0,5 munt.

Het is belangrijk om te benadrukken dat bekers of retourtokens niet kunnen worden omgeruild voor geld. 

Zijn er oordoppen verkrijgbaar op het evenement?

Bij Breda Live vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu maar ook in de toekomst kan genieten van muziek. Daarom kun je op al onze evenementen oordoppen kopen van dOb Hearing Protection mét muziekfilter zodat je jouw oren kan beschermen en kan blijven genieten van de beste artiesten. Haal jouw oordoppen bij de dOb Hearing Protection stand of op www.dob-hearing.com.

Ticket info

Wanneer kan ik kaarten kopen?

Zodra het mogelijk is kaarten te kopen, wordt dit op www.bredalive.nl/kaarten geplaatst.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor Breda Live zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen!

Wat kost een kaartje voor Breda Live 2024?

Breda Live is een van de best betaalbare festivals in Nederland. Nergens zie je deze acts goedkoper!

De kaarten kosten in 2024: 

  • Veldkaart vrijdag € 39,50
  • Veldkaart zaterdag € 47,50
  • Weekendkaarten kosten € 81,50
  • VIP kaarten; zie hier meer informatie

Let op: Prijzen zijn ex fee en verkrijgbaar via www.bredalive.nl.

Kan ik via de Early Bird eerder kaartjes kopen?

De voorverkoop of Early Bird verkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten voor de reguliere verkoop te kopen. Dat komt mooi uit! Want voorgaande jaren waren volledig uitverkocht. 

Inschrijvingen voor 2024 zijn gesloten.

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Er geldt een maximum van 10 kaartjes per persoon tijdens de Early Bird én reguliere verkoop. 

Wil je met meer personen komen? Zorg dan dat één van je vrienden ook kaartjes koopt.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Help, ik kan mijn kaarten niet meer vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om deze mail terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox.

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling.

Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Vanaf maandag 29 januari vanaf 12.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail met je tickets op 1 juli 2024. Als je daarna personaliseert ontvang je ze direct.

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld.

Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

Waarom moet ik mijn kaart personaliseren?

Net als veel andere evenementen heeft helaas ook Breda Live te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een kaartje, dan de oorspronkelijke prijs, moeten tickets worden gepersonaliseerd. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres (en geboortedatum).

Let op: Gebruik altijd de naam welke op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om het identiteitsbewijs gevraagd worden.

Zwarthandel
Kaarten voor Breda Live zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Je betaalt dan, vaak onbewust, veel te veel voor een toegangskaart. We kunnen je dan bovendien géén garantie geven dat je toegangskaart geldig is. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Hoe werkt het personaliseren van mijn kaarten?

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. 

Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Vanaf maandag 29 januari vanaf 12.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail met je tickets op 1 juli 2024. Als je daarna personaliseert ontvang je ze direct.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor-, achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart) in.

Let op: Weekendkaarten voor Breda Live 2024 kunnen maar op één naam gezet worden!

Als je je kaarten niet hebt ontvangen op 1 juli en wel hebt gepersonaliseerd, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan vanaf maandag 29 januari 2024 - 12.00 uur. Dit is mogelijk tot vrijdag 4 juli 09.00 uur. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je het beste nog wachten met het personaliseren.

Maar let op: je ontvangt je kaarten, na personaliseren, vanaf 1 juli 2024.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaartje. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van PayLogic via: Customer Service Paylogic.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?
Als je je kaarten hebt gepersonaliseerd en deze naam klopt niet en je wil die naam veranderen, dan is dit mogelijk. Houd er rekening mee dat er per kaart een service fee gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de MyOrder omgeving. Daar kun je komen via de knop ''Bestelling beheren'' in je bevestigingsmail. Kies bij Meer acties voor ''Tickets ruilen''.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?

Als je je kaarten hebt gepersonaliseerd en deze naam klopt niet en je wil die naam veranderen, dan is dit mogelijk. Houd er rekening mee dat er per kaart een service fee gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de MyOrder omgeving. Daar kun je komen via de knop ''Bestelling beheren'' in je bevestigingsmail. Kies bij Meer acties voor ''Tickets ruilen''.

Kan ik mijn kaartje retourneren of verkopen?

Wil je je kaarten verkopen? Gebruik dan het officiële Breda Live Resale Platform. Dit is de enige manier om 100% veilig je kaart(en) door te verkopen.

Zakelijke mogelijkheden

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op Breda Live?

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Breda Live vind je hier.

Wat houdt de Skybox in?

Op de Skybox ben je super VIP! Met het beste uitzicht op het podium geniet je in de Skybox geheel verzorgd van de beste hapjes en drankjes, voorgerechten, desserts, wijntjes, biertjes, champagne, luxe snacks, ijsjes en veel veel meer.  Alles inclusief!

Meer informatie vind je hier

Wat houdt de VIP Lounge in?

Naast de reguliere kaarten, kun je ook kaarten kopen voor onze VIP Lounge. De VIP Lounge is een verhoogd gedeelte op het festivalterrein. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht en heb je toegang tot een eigen bar, toilet en foodgedeelte (eten en drinken is niet inclusief). Klik hier voor meer info.

Kan ik sponsor worden van Breda Live?

Dat kan zeker. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Bekijk hier het aanbod, inclusief kaarten voor de Skybox Business Lounge en communicatiepakket.

Wat mag ik meenemen?

Zijn er kluisjes aanwezig op Breda Live?

Op het terrein van Breda Live zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Mag ik zonnebrandcrème meenemen?

Je mag zonnebrand meenemen. Er zijn ook gratis zonnebrandpunten op het terrein. 

Mag mijn paraplu mee het terrein op?

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er poncho's beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).

Kan ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Breda Live.

Kan ik een foto en/of filmcamera meenemen?

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlensen en afneembare accessoires.

Ik heb een voedselallergie, mag ik eigen eten mee nemen?

Tijdens Breda Live kun je bij Pittige Dames, Cas & Kas en Senang Makan terecht voor vega en vegan gerechten. Glutenvrije gerechten worden geserveerd door de Pittige Dames en Senang Makan. Geen sporenoverdacht kunnen we helaas niet garanderen. 

Heb je andere / speciale dieetwensen? Neem dan contact op. 

Overig

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.

Waar vind ik het Privacy & Cookie Statement?

Het Privacy & Cookie Statement vind je hier

Wat zijn de huisregels van Breda Live?

De huisregels vind je hier