Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Waar kan ik kaartjes kopen?

Veld dag- en weekendkaarten en VIP dag- en weekendkaarten zijn via deze website verkrijgbaar. Daarnaast kun je voor (fysieke) veld dagkaarten ook terecht bij VVV Breda. Adres: Stadserf 2, net achter de Grote Markt. (let op: hier zijn alleen veld dagkaarten beschikbaar, geen VIP of weekendtickets).. 

Let op: kaarten zijn niet meer verkrijgbaar bij Primera. Bestel je kaarten alleen via de officiële kanalen! Goed om te weten: per persoon kun je tijdens de reguliere kaartverkoop maximaal 6 veld- of VIP-kaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

Kan ik eerder kaarten kopen via de Earlybird verkoop?

De voorverkoop of Earlybird verkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten een dag voor de reguliere verkoop te kopen. Je kunt je hier pre-registreren voor de voorverkoop.

Let wel: Tijdens de voorverkoop kun je maximaal 4 kaarten bestellen per persoon. 

Ik kan mijn kaartje(s) niet meer terugvinden, wat nu?

Bij het bestellen van je kaartje(s) heb je een Paylogic account aangemaakt, op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden. Om in te loggen, klik HIER. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

Ik heb toegangskaarten over, kan ik deze nog retourneren?

Nee, we nemen helaas geen kaarten retour.

Hoeveel kaartjes mag ik kopen?

Er geldt een maximum van 6 kaartjes per persoon. Wil je met meer personen komen? Zorg dan dat één van je vrienden ook kaartjes koopt.

Wat is de minimumleeftijd voor Breda Live?

De minimumleeftijd voor Breda Live is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden met Breda Live?

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Breda Live vind je hier.

Is er een mindervalidendeck op Breda Live?

Er is een mindervalidendeck aanwezig op Breda Live. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervalidendeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervalidendeck.

Wat houdt de VIP Lounge precies in?

Naast de reguliere kaarten, kun je ook kaarten kopen voor onze VIP Lounge. De VIP Lounge is een verhoogd gedeelte op het festivalterrein. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht en heb je toegang tot een eigen bar, toilet en foodgedeelte (eten en drinken is niet inclusief). Klik hier voor meer info.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wil je van je weekendje Breda Live een compleet weekendje uit maken? In Breda zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. Kijk gauw bij onze vrienden van STAPPEN & SHOPPEN voor de leukste en mooiste hotels!

Zijn er kluisjes aanwezig bij Breda Live?

Op het terrein van Breda Live zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Van hoe laat tot hoe laat is Breda Live?

Twee dagen feest met Breda Live! Op vrijdag ben je van 16:00 uur tot 23:00 uur van harte welkom en op zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur. De entree sluit beide dagen om 21.30 uur. 

Wat kosten munten voor Breda Live?

Munten van Breda Live worden per strips van 3,5 munt verkocht en kosten €10,00 per strip. De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Hoe kom ik bij Breda Live?

Locatie
Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Let op: de halte Claudius Prinsenlaan vervalt deze dag. Er is een omleiding voor de lijnen 11, 12, 325,
326, 327 en 401. Je kunt het beste reizen met halte Vlaszak als eindbestemming. Vervolgens  loop je in 2 minuten naar het festivalterrein.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Ticket
Heb je een OV-chipkaart? Dan kun je hier mee reizen in het openbaar vervoer. Als je geen OV-chipkaart hebt kun je voor € 6,- een dagretour kopen bij de chauffeur of vooraf ONLINE. Dit ticket is de hele dag geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.

Reisinformatie
Een reisadvies op maat, van jouw huis naar Breda Live? Raadpleeg de reisplanner op arriva.nl of
download de Arriva App.

“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer… Bewaar je reis en ontvang meldingen.
Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en
stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk
een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Ik heb na afloop van Breda Live nog munten over. Kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar. 

Munten zijn maar één jaar/editie geldig. 

Zijn er sigaretten/tabak te verkrijgen bij Breda Live?

Nee, op het terrein van Breda Live worden geen sigaretten/tabak verkocht.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.