Nog 211 dagen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Ik heb kaarten voor Breda Live 2020. Wat gebeurt daarmee nu het niet doorgaat?

Kaartjes blijven geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen. En omdat we het zo gezellig vinden dat je er volgend jaar weer bij bent, krijg je het eerste biertje van ons!

Alle info over je kaartjes vind je hier.

Zijn er nog kaarten beschikbaar voor 2022?

Die zijn er zeker nog! Houd onze website en socials in de gaten om te weten wanneer ze weer in de verkoop gaan. De verwachting is januari 2022. 

Ik kan mijn kaartje(s) niet meer terugvinden, wat nu?

Soms kan het zijn dat je kaarten in de Spamfolder terecht zijn gekomen. Check daarom altijd eerst je Spambox.

Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je bij het bestellen van je kaartje(s) een Paylogic account aangemaakt, op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden. Om in te loggen, klik HIER. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic via: Customer Service Paylogic.

Kan ik nog restitutie aanvragen?

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z'n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen.  

Waar kan ik kaartjes kopen?

De kaartverkoop voor 2022 is nog niet gestart.

Veld dag- en weekendkaarten en VIP dag- en weekendkaarten zijn via deze website verkrijgbaar. 

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

Hoeveel kaartjes mag ik kopen?

Er geldt een maximum van 10 kaartjes per persoon. Wil je met meer personen komen? Zorg dan dat één van je vrienden ook kaartjes koopt.

Tijdens de Early Bird verkoop geldt een maximum van 4 kaartjes per persoon. 

Kan ik eerder kaarten kopen via de Earlybird verkoop?

De voorverkoop of Early Bird verkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten een dag voor de reguliere verkoop te kopen. 

De Early Bird kaarten zijn geheel uitverkocht!

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Waarom moet ik mijn kaart personaliseren?

Net als veel andere evenementen heeft helaas ook Breda Live te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een kaartje, dan de oorspronkelijke prijs, moeten tickets worden gepersonaliseerd. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres (en geboortedatum).

Let op: Gebruik altijd de naam welke op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om het identiteitsbewijs gevraagd worden.

Zwarthandel
Kaarten voor Breda Live zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Je betaalt dan, vaak onbewust, veel te veel voor een toegangskaart. We kunnen je dan bovendien géén garantie geven dat je toegangskaart geldig is. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Hoe werkt het personaliseren van mijn kaarten?

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. In januari ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces, zoals de datum tot wanneer het mogelijk is om je kaart te personaliseren.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor-, achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart) in.

Let op: Weekendkaarten voor Breda Live 2020 kunnen maar op één naam gezet worden! Wil je met twee personen gebruik maken van de weekendkaart, koop dan twee losse dagkaarten!

Na het invullen van deze informatie zal je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde kaarten. Als je de kaarten niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan vanaf januari 2020. Hier is geen deadline voor en kan je zelfs tijdens het evenement doen. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten nadat je dit hebt gedaan.

Ik ben vergeten mijn kaarten te personaliseren, wat kan ik doen?
De personalisatie periode loopt door tijdens het evenement. Zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Middels deze e-mail is het mogelijk om je kaarten alsnog te personaliseren. Je ontvangt je kaarten direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Indien je na enkele minuten nog geen kaarten hebt ontvangen, neem dan contact op met de Customer Service Paylogic. Tip: Het kan ook zijn dat de mail met kaarten in je spamfolder zit.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaartje. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van PayLogic via: Customer Service Paylogic.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?
Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per kaart een fee van €3,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen. 

Ik heb toegangskaarten over, kan ik deze nog retourneren?

Nee, we nemen helaas geen kaarten retour.

Wat is de minimumleeftijd voor Breda Live?

De minimumleeftijd voor Breda Live is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden met Breda Live?

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Breda Live vind je hier.

Is er een mindervalidendeck op Breda Live?

Er is een mindervalidendeck aanwezig op Breda Live. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervalidendeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervalidendeck.

Wat houdt de VIP Lounge precies in?

Naast de reguliere kaarten, kun je ook kaarten kopen voor onze VIP Lounge. De VIP Lounge is een verhoogd gedeelte op het festivalterrein. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht en heb je toegang tot een eigen bar, toilet en foodgedeelte (eten en drinken is niet inclusief). Klik hier voor meer info.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wil je van je weekendje Breda Live een compleet weekendje uit maken? In Breda zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. Kijk gauw bij onze vrienden van STAPPEN & SHOPPEN voor de leukste en mooiste hotels!

Zijn er kluisjes aanwezig bij Breda Live?

Op het terrein van Breda Live zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Van hoe laat tot hoe laat is Breda Live?

Twee dagen feest met Breda Live! Op vrijdag ben je van 16:00 uur tot 23:00 uur van harte welkom en op zaterdag van 14:00 uur tot 23:00 uur. De entree sluit beide dagen om 21.30 uur. 

Wat kosten munten voor Breda Live?

Munten van Breda Live worden per strip verkocht. De prijzen voor 2022 zijn nog niet bekend. De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Hoe kom ik bij Breda Live?

Locatie
Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Let op: de halte Claudius Prinsenlaan vervalt deze dag. Er is een omleiding voor de lijnen 11, 12, 325,
326, 327 en 401. Je kunt het beste reizen met halte Vlaszak als eindbestemming. Vervolgens  loop je in 2 minuten naar het festivalterrein.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Ticket
Heb je een OV-chipkaart? Dan kun je hier mee reizen in het openbaar vervoer. Als je geen OV-chipkaart hebt kun je voor € 6,- een dagretour kopen bij de chauffeur of vooraf ONLINE. Dit ticket is de hele dag geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.

Reisinformatie
Een reisadvies op maat, van jouw huis naar Breda Live? Raadpleeg de reisplanner op arriva.nl of
download de Arriva App.

“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer… Bewaar je reis en ontvang meldingen.
Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en
stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk
een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Ik heb na afloop van Breda Live nog munten over. Kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op Breda Live sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar. 

Munten zijn maar één jaar/editie geldig. 

Zijn er sigaretten/tabak te verkrijgen bij Breda Live?

Nee, op het terrein van Breda Live worden geen sigaretten/tabak verkocht.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.

Is het mogelijk om tussentijds het terrein te verlaten?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van Breda Live tussentijds te verlaten om op een later moment weer terug te keren.