Paul Elstak LIVE

Op vrijdag 5 juli komt niemand minder dan (happy) hardcore legend Paul Elstak een liveset draaien! Paul gaat al geruime tijd mee en weet keer op keer de menigte helemaal uit zijn dak te laten gaan met zijn harde, energieke en vrolijke beats. Tover je Nike Airmaxies maar uit de kast, want we gaan HAKKÚH!


Over Paul Elstak

De geboren Hagenees begon zijn muzikale carrière al in 1987, als resident in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij voornamelijk hiphop, tot het moment dat hij Peter Slaghuis, pionier van de Nederlandse House Genre ontmoette. In de jaren 90 richtte hij zijn eigen label op en scoorde verschillende grote hits als ‘Luv U More’, ‘Rave On’ en natuurlijk ‘Rainbow in the sky’. De jaren daarna veroverde hij Europa en heeft hij inmiddels trouwe fans over heel de wereld.

In 2010 produceerde hij de titelsong van de iconische film ‘New Kids Turbo’ waar hij later een Rembrandt Award voor won. Paul scoorde hierna nog twee monsterhits met JeBroer die ook bij het grote publiek erg in de smaak vielen. Hij scoorde met ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’ tripel en dubbel platina! Gegarandeerd feest dus!