Nog 17 dagen

DI-RECT

Misschien wel dé populairste band van het moment komt naar Breda Live. DI-RECT, de vijfkoppige band, bestaande uit Marcel, Spike, Bas, Jamie en Paul Jan komt op zaterdag 6 juli het Chasséveld omver blazen met hun hits én hun nieuwe album SPHINX!

SPHINX album

De band heeft hun gloednieuwe album SPHINX uitgebracht en hiermee trekken ze het land in met de SPHINX Clubtour. In september, oktober, november en december treden ze door Nederland en België op. De tour is al volledig uitverkocht tot eind 2024!

We zijn verheugd dat DI-RECT op Breda Live komt spelen op 6 juli
Voor de gelukkige ticketbezitters: verwacht lekkere energie en ongeëvenaarde live muziek, zoals we dat van DI-RECT gewend zijn.

Voor bijna dezelfde prijs als de clubtour zie je niet alleen DI-RECT live, maar nog veel meer top acts.

Koop kaarten

Over DI-RECT

Sinds de oprichting van de band in 1999 hebben zij vele verschillende hits gehad. Sinds 2009 heeft DI-RECT een nieuwe voorman, Marcel Veenendaal. Inmiddels is de band niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De laatste jaren scoren ze de ene na de andere hit en verkopen ze binnen no time hun shows uit.

In hun laatste nummers laten ze een indrukwekkende diversiteit zien. Van ophypende vrolijke tracks die je direct meeslepen, tot diepere, emotionele nummers die je gevoel raken. 

Met singles als 'Soldier On' en 'Wild Hearts' en hun huidige hit 'OMG Its Happening' laten ze zien dat ze hun eigen geluid blijven vernieuwen. Deze nummers dragen nog steeds het kenmerkende DI-RECT-DNA, maar laten tegelijkertijd groei van de band zien.