Nog 188 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 19 januari 2023

Scooter en Hardwell op Breda Live 2023!

Jaahaa! Op 7 en 8 juli genieten we weer samen van het beste live op z’n Brabants. Komende editie hebben we meer dan 10 topacts, de lekkerste foodtrucks uit Breda en omstreken en natuurlijk nog veel meer leuks in petto. Wij kunnen niet wachten om er, samen met jou, weer één groot feest van te maken! En wij gaan jou nu vertellen wie de headliners zijn. Hou je vast, want dit jaar doen we dat met niemand minder dan… Scooter en Hardwell!

Scooter

De Duitse rave sensatie Scooter is niet zomaar een dj act. Nee! Dit is één van de meest succesvolle uptempo dance-rave acts, met (happy)hardcore en EDM invloeden, aller tijden. Het is echt onmogelijk om stil te blijven staan tijdens de show. Scooter zou zeggen: ‘Do not sit if you can dance!’ Je zou het misschien niet verwachten, maar al meer dan 28 jaar zorgt de band voor indrukwekkende shows en they’re still going strong. In totaal heeft de band meer dan 30 miljoen platen verkocht en maar liefst 23 nummer 1 hits in the pocket. We zijn dan ook trots dat we ze dit jaar welkom gaan heten op het Chasséveld op vrijdag 7 juli.

Hardwell

Maaaar, Hardwell die de afgelopen jaren een sabbatical nam, is terug van nooit echt weggeweest, en wel op zaterdag 8 juli! In 2018 was hij voor het laatst bij ons te zien en we zijn blij dat hij Breda Live 2023 met ons komt afsluiten. Met zijn wereldtour ‘Rebels Never Die’ kondigde hij zijn terugkeer in Europa aan. Afgelopen jaar kroop hij voor het eerst in jaren weer achter de draaitafels in Amsterdam. Het kan dan ook niet anders dan een fantastische show worden!

Benieuwd naar de andere artiesten? Aanstaande zaterdag 21 januari maken we de hele line up bekend. Dus houdt de socials en website goed in de gaten.

Skybox Business Lounge
Wist je dat Breda Live speciaal voor de zakelijke markt een Business Lounge heeft? Als all-inclusive VIP kun je hier met zakelijke relaties genieten van het beste uitzicht. Interesse? Klik hier voor meer informatie. 

Early Bird

Heb jij je al ingeschreven voor de Early Bird? Inschrijven kan t/m woensdag.

Hopelijk zien we elkaar op 7 en 8 juli!