Nog 38 dagen

Scooter

Scooter komt 7 juli naar Breda Live! De Duitse rave sensatie is niet zomaar een dj act. Nee! Dit is één van de meest succesvolle uptempo dance-rave acts, met hardcore en EDM invloeden, aller tijden!

In totaal heeft de band meer dan 30 miljoen platen verkocht en maar liefst 23 nummer-1 hits in the pocket. Het is trouwens echt onmogelijk om stil te blijven staan tijdens Scooter shows! Zoals Scooter zou zeggen: ‘Do not sit if you can dance!’

Programma

Scooter

Anouk

Hardwell

Jaap Reesema

Suzan & Freek

Clouseau

The Dirty Daddies

MAAN

SERA

Mart Hoogkamer

Scooter

Anouk

Hardwell

Jaap Reesema

Suzan & Freek

Clouseau

The Dirty Daddies

MAAN

SERA

Mart Hoogkamer

Scooter

Anouk

Hardwell

Jaap Reesema

Suzan & Freek

Clouseau

The Dirty Daddies

MAAN

SERA

Mart Hoogkamer

Vraag & antwoord

Wat kost een kaartje?

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via bredalive.nl/kaarten

De kosten van de kaarten zijn als volgt: 

  • Weekendkaarten kosten € 77,50
  • Veldkaart vrijdag € 39,50
  • Veldkaart zaterdag € 42,50
  • VIP kaarten; zie hier meer informatie
Hoe kom ik bij Breda Live?

Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Let op: de halte Claudius Prinsenlaan vervalt deze dag. Er is een omleiding voor de lijnen 11, 12, 325,
326, 327 en 401. Je kunt het beste reizen met halte Vlaszak als eindbestemming. Vervolgens  loop je in 2 minuten naar het festivalterrein.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Ticket
Heb je een OV-chipkaart? Dan kun je hier mee reizen in het openbaar vervoer. Als je geen OV-chipkaart hebt kun je voor € 6,- een dagretour kopen bij de chauffeur of vooraf ONLINE. Dit ticket is de hele dag geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.

Reisinformatie
Een reisadvies op maat, van jouw huis naar Breda Live? Raadpleeg de reisplanner op arriva.nl of
download de Arriva App.

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Wat kosten munten op Breda Live?

Munten van Breda Live worden per strip verkocht. De muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Scooter en vele anderen goedkoper!

Welke artiesten komen naar Breda Live?

Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan en Freek, Jaap Reesema en SERA op Breda Live en op zaterdag 8 juli verwelkomen wij Hardwell, Clouseau, The Dirty Daddies, Maan, Mart Hoogkamer en Dion Cooper.

Wat is de timetable?

Binnenkort volgt informatie over de tijdstippen waarop artiesten bij ons te zien zijn.

Welke podia zijn op Breda Live?

We hebben twee verschillende podia op Breda Live. Op de mainstage staan de beste live acts van dit moment en op de Holland Casino Stage is elk jaar een breed scala aan verrassingsacts te zien in verschillende genres! Voor ieder wat wils.

Hoe is de sfeer?

Breda Live is een bruisend en gezellig festival met een typisch Brabantse sfeer. De aanwezigheid van lokale cateraars draagt bij aan de regionale identiteit en doordat het evenement laagdrempelig en in onze eigen stad is, is de kans groot dat je bekenden tegen komt! Geniet samen met je vrienden een onvergetelijk weekend met muziek en lekker eten en drinken, middenin je eigen stad.

Over Scooter

Je zou het misschien niet verwachten, maar al meer dan 28 jaar zorgt de Duitse band voor adembenemende shows en they’re still going strong.  In het rave tijdperk van de jaren 90, bevatte de muziek van Scooter veel snelheid en acid invloeden, maar hun stijl veranderde steeds meer in Duitse hardcoremuziek. Met de single ‘How Much Is The Fish’ en de nieuwe samenstelling van de band, in datzelfde jaar, begon een nieuw hoofdstuk. Sindsdien reist Scooter de hele wereld over met onder meer singles als ‘J'adore Hardcore’ en het album ‘Under the Radar Over the Top’. 

Sinds 2014 hebben ze de technosound achter zich gelaten en brengen ze vooral EDM uit. Tijdens de Corona periode kwam Scooter met de hit ‘FCK2020!’. Spraakmakender dan dat word het niet! Maar afgelopen jaar (2022) bereikt Scooter toch wel het hoogtepunt. ‘GOD SAVE THE RAVE’ werd aan hun indrukwekkende verzameling hitlijsten toegevoegd. In de loop van hun geschiedenis heeft Scooter meer dan 500 weken op de singles-hitlijst gestaan en 300 weken op de albumhitlijst. Om nog maar te zwijgen van meer dan 100 gouden en platina platen van over de hele wereld. Geen enkele andere Duitse band kan hun reeks top tien hits evenaren.

Scoor je kaarten!

Veldkaart vrijdag

Vrijdag 7 juli 2023   16.00-23.00

€ 39,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

Veldkaart zaterdag

Zaterdag 8 juli 2023   14.00-23.00

€ 42,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

VIP Lounge kaarten

Vrijdag 7 juli 2023

€ 85,00 (ex fee)

Zaterdag 8 juli 2023

€ 92,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

Weekendkaarten

Vrijdag 7 juli + Zaterdag 8 juli 2023

€ 77,50 (ex fee)Minimum leeftijd 18 jaar