Nog 54 dagen tot de kaartverkoop

Hardwell

Hardwell is terug van weggeweest en sluit Breda Live op zaterdag 8 juli 2023 af! Het kan dan ook niet anders dan een fantastische show worden. Wij kunnen niet wachten!

Hardwell is terug van nooit weggeweest en sluit Breda Live op zaterdag 8 juli af! In 2018 was hij na vele jaren voor het laatst bij ons te zien en we zijn blij dat hij weer terug is na een paar jaren sabbatical.

 Met zijn tour ‘Rebels Never Die’ kondigde hij zijn officiële terugkeer in Europa aan. Zo kroop hij afgelopen jaar voor het eerst weer achter de draaitafels in Amsterdam, maar natuurlijk wel met een nieuw album! Het kan dan ook niet anders dan een fantastische show worden.

Naast Hardwell staan ook Clouseau, The Dirty Daddies, Maan, Flemming en Dion Cooper op Breda Live op 8 juli. Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan & Freek, Jaap Reesema en SERA op het programma.

Over Hardwell

De succesvolle Bredase dj Hardwell scoorde meerdere nummer 1 hits en had al vroeg een plekje veroverd in de top 100-dj-lijst van DJ Magazine. Hardwell is vooral bekend om zijn spectaculaire shows over de hele wereld. Vooral na zijn hit ‘Zero 76’ met Tiësto in 2011 is hij niet meer weg te denken uit de muziek/dancescene.

Hardwell kreeg voor het eerst erkenning in 2009 voor zijn bootleg van ‘Show Me Love vs. Be’. In 2010 richtte hij het platenlabel Revealed Recordings op waarna hij in 2011 een radioshow en podcast Hardwell On Air opzette. Na de zomer in 2018 kondigde Hardwell aan dat hij voor onbepaalde tijd een sabbatical inlaste. Gelukkig hebben we hem dat jaar nog gezien op Breda Live! Na 3 jaar keert Hardwell terug met zijn wereldtour en een nieuw album.