Nog 17 dagen

2016

Surprise! Surprise!

Op 9 juli 2016 genoten we samen met meer dan 17.000 Brabanders van de wederom overweldigende line-up! Het festival was dan ook ongekend snel uitverkocht. Elfduizend kaarten gingen binnen een uur tijd door de voorverkoop. Je zou kunnen zeggen dat 2016 het jaar van de verrassingen was. Om met de afsluiter te beginnen: Fedde le Grand. De opkomende dj act die de hele wereld over reist, zette voor het eerst op Breda Live een geweldige act neer. Ook verrassingsact Frans Bauer en de ongeplande samenwerking tussen BLØF en Typhoon maakten dit een extra speciale editie. 

Nieuw podium
Niet te vergeten was daar ook het vernieuwde podium! Springend en zingend keek het publiek uit op dit spectaculaire, nieuwe uitzicht. Ja, ja, sinds dit jaar is het podium nog groter en nog mooier.. Naast de podium upgrade zijn meer toiletten en barren neergezet. Alleen maar nog meer reden om zorgeloos te genieten.

Programma 2016


Zaterdag 9 juli
Kensington, BLØF, Typhoon, Fedde Le Grand en Sunday Sun

Daarnaast waren verschillende verrassingsacts als Belle Perez, 2 Brothers on the 4th Floor en Frans Bauer te zien op de Jupiler Stage!

Ik wil alle handjes in de lucht zien! Waar zijn die brabo's?!
Frans Bauer