Nog 17 dagen

2017

Een dag langer genieten van Breda Live!

Ah yes! Omwille van het succes van Breda Live kun je vanaf 2017 voor het eerst twee dagen genieten van het festival. Naast de zaterdag traditie in juli, sluit de vrijdag hier vanaf nu bij aan. Dat betekent een héél weekend genieten van gave acts, in de mooiste stad van Brabant!

Onder andere Hardwell, Fedde le Grand, Marco Borsato en Nick & Simon zijn de namen die tijdens de eerste tweedaagse editie van Breda Live op het podium stonden. Extra speciaal was de verrassingsact van Ali B. Tijdens zijn optreden kreeg hij het hele Chasséveld vrijdagavond een minuut stil voor de kleine, overleden Tijn. Bij velen werd dit emotioneel opgepakt en liepen de tranen over de wangen. De sfeer werd hierdoor alleen maar warmer en intiemer. Bezoekers hadden de dag van hun leven. Ook Fedde le Grand liet weten dat hij weer onderweg was naar Breda Live. Vanuit het vliegtuig vertelt hij aan de telefoon: “Onderweg naar Ibiza, vrijdag in Breda, dan Sensation en daarna Roemenië. Daarna? Verder dan een weekje kijk ik niet vooruit.” Dat is het mooie aan Breda Live, iedereen deelt de liefde voor muziek met elkaar tijdens het evenement. 

Programma 2017

Vrijdag 7 juli
Fedde le Grand, DI-RECT, Marco Borsato en Diggy Dex

Zaterdag 8 juli
Hardwell, Racoon, Waylon, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Nick en Simon

Breda is een leuke stad met warme mensen. Hier achter de schermen is het één grote vriendenclub. Het voelt net als een schoolreisje!
Marco Borsato
Leuke sfeer hangt hier. Vind ik sowieso van Breda. Ik heb al vaak opgetreden in deze stad en is altijd gezellig.
Diggy Dex
Het voelt als een thuiswedstrijd. Je wilt dan toch net even iets extra's doen. Ik heb een leuke set klaarstaan en heb er zin in!
Fedde le Grand