Nog 17 dagen

2015

Het jaar van Kensington en Danny Vera

Op 11 juli 2015 hebben we samen wederom genoten van de beste acts op Breda Live! De hoofdacts waren Kensington, Chef'Special, Jan Smit, Danny Vera en Hardwell.

In 2015 vulde Kensington de grootste zalen van het land met hun nieuwe album 'Control'. Zo ook op het grote podium van Breda Live. Het publiek was niet meer te houden toen zij de eerste klanken over het Chasséveld lieten klinken. 

Ook de nieuwe, opkomende act Danny Vera, heeft zogezegd de zon naar Breda gebracht. Danny Vera werd via het televisieprogramma Voetbal Inside, waarin Johan Derksen hem en zijn band tegenover Nederland bombardeerde, steeds bekender. Dankbaar zijn we, dat we van zijn prachtige geluid hebben mogen genieten tijdens Breda Live! Tot slot was daar Dj Hardwell. Inmiddels heeft hij voor de vierde keer een feestje gebouwd met ons, waarvan drie keer als knallende afsluiter. “Ik ben in Breda omdat ik van jullie hou. Ik ben hier geboren, getogen en ik ga nooit meer weg. Ik heb niet geslapen, maar ik wilde hier zijn voor jullie!” aldus Hardwell. Sinds de act van Hardwell werden de bekende 076-shirts werelds populair. De 076-shirts waren te zien op de foto’s, video’s en op social media en haalden hiermee de media over de hele wereld!

Programma 2015


Zaterdag 11 juli
Kensington, Hardwell, Chef'Special, Jan Smit en Danny Vera

Ik ben in Breda omdat ik van jullie hou. Ik ben hier geboren, getogen en ik ga nooit meer weg. Ik heb vannacht niet geslapen, maar ik wilde hier zijn voor jullie!
Hardwell