Nog 17 dagen

Racoon

Ze waren voor het laatst bij ons in 2019, maar de Zeeuwse topband Racoon zal dit jaar weer aanwezig zijn bij op het podium van Breda Live! Na hun Nederlandstalige uitstapje, droppen ze dit jaar een volledig Engelstalig album, waarmee “Nickel for Goodbye” een eerste voorproefje was, en tevens gelijk een succes. We zullen ongetwijfeld wat nieuwe muziek van het aankomende album horen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Bart en zijn mannen weer te verwelkomen.

Nieuwe muziek!🎵

De nieuwe single ''It’s You Or Me'' is uitgebracht! Het nummer is na ''Nickel For Goodbye'' het tweede voorproefje van hun nieuwe volledig Engelstalige album, dat dit jaar verschijnt.

''It's You Or Me'' is een ironische kijk op onze gulzig naar meer-maatschappij", vertelt frontman Bart van der Weide in een persbericht. "Het is pakken wat je pakken kan, in plaats van pakken wat je nodig hebt. Ik ben daar geen fan van. Maar linksom of rechtsom doen we daar toch allemaal aan mee. Als jij het niet pakt, doet een ander het: It’s You Or Me."

Over Racoon

Racoon is een Nederlandse band die actief is sinds 1997. Ze werden bekend als een rockband, maar richtten zich in de loop van de jaren steeds meer op singer-songwriter-achtig repertoires. Hierbij speelde sindsdien de welbekende akoestische gitaar een prominente rol. Racoon’s grootste hits zijn ‘Love you more’, ‘No mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Het is al laat toch’.