Nog 188 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 19 juni 2024

Smullen! Ontdek de food line-up

Naast genieten van de beste muziek, wordt het weer smullen van super veel lekkers uit de regio op Breda Live. We hebben weer een uitgebreid food aanbod samengesteld met de beste, lokale cateraars uit de omgeving. Dat wordt een feest der herkenning! Wat ga jij eten? 

Wat dacht je van een heerlijke bara van De Barabus, een super tasty smokey Burger van Gazsinker Food, pittige nacho's met toppings naar keuze van Street Nacho of een rijk belegde wrap van de Pittige Dames? Dokter Worst, Hupsaté en De Poffertjesman zijn natuurlijk ook weer van de partij. Liever op zoek naar een lekkere bak friet of bitterballen? Bij Speyz zit je goed. 

Eet jij liever vegatarisch of vegan? 

Ook daar is aan gedacht. Bij Cas & Kas kun je terecht voor de lekkerste vegan bitterballen en croquetten. Maar je kunt ook bij Senang Makan en de Pittige Dames terecht. Afsluiten doen we natuurlijk met iets zoets. Wat dacht je van een heerlijk ijsje of stroopwafel van Arthur Tuytel of Churro's Cathy's Keuken.

Trek gekregen?

Ontdek de hele food line-up!

Mis het niet
Heb je nog geen kaarten, maar wil je er wel nog graag bij zijn? Bestel snel je kaarten en laat je verrassen door het heerlijke eten van onze regionale food cateraars.