Nog 17 dagen

Food & Drinks

Op Breda Live werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op Breda Live vindt uit Breda en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! 

Goed om te weten: Dit jaar werken we voor het eerst met een beker retour systeem.

Indonesisch

Senang Makan

Senang Makan is de plek waar fantastische kooktradities van de Indonesische keuken tot leven komen, voor Breda en omstreken. Je kunt hier genieten van een overheerlijk broodje Rendang, loempia's, Ayam Goreng en nog veel meer!

Pikante wereldgerechten

Pittige Dames

De Pittige Dames staan wederom met hun foodtruck op Breda Live. Het pittige aanbod bestaat uit nacho's met kaassaus, salsa, jalapeño en rode ui en natuurlijk kun je weer bij de dames terecht voor hun welbekende wraps.

Broodje worst & Pulled Pork

Dokter Worst

Al jaren is Dokter Worst een begrip in Breda. Dokter Worst verkoopt de lekkerste broodjes worst met diverse toppings en sauzen waaronder zijn eigen gemaakte, verkozen tot beste hot saus van Nederland, 'NONDEDJU hete saus!'

Gyros en flatbreads

Hupsaté

Eén, twee, hupsaté! Hier vindt je de allerlekkerste kipwraps en dit jaar ook broodje Gyros. Dit alles met de lekkerste kip. De smaakbeleving zoals je dat gewend bent van Hupsaté.

Vegan bitterballen & kroket

Cas & Kas

Cas & Kas hebben de koksmutsen opgezet en zijn op zoek gegaan naar de ideale receptuur voor bitterballen en croquetten die net zo smaken als je gewend bent, maar dan beter voor de wereld en je gezondheid!

Gevulde bara's

De barabus

Smaakvolle verse gerechten, gemaakt met huisgemaakte kruidenpasta’s, zonder extra toevoegingen die toch onmiskenbaar de smaak van Suriname hebben. Dat is smullen bij de Barabus!

Smokey BBQ goodness

Gazsinker food

Super tasty, smockey Burger, worst of Spareribs, nog dampend van de grill, met ui en smeltkaas op een ovenvers broodje. Met je favo sausje en salade erbij, heerlijk toch! Het is om je vingers bij af te likken.

Mexicaanse nacho's

Street Nacho

Jalapeño, Guacamole, Salsa.. We love Nacho! Proef de Mexicaanse keuken; verse nacho's met verschillende toppings, in de omgebouwde paardentrailer van Street Nacho.

Friet en Snacks

Speyz

Op een festival gaat toch niets boven een lekkere bak friet? Bij Speyz kun je daarnaast ook terecht voor de lekkerste snacks, hamburgers en bitterballen.

Poffertjes

De Poffertjesman

Geniet van ambachtelijke poffertjes met passie gebakken door De Poffertjesman. Poffertjes zijn er om te delen. Toch? Of verorber jij ze toch liever allemaal zelf..?

Ambachtelijk ijs en meer!

Arthur Tuytel

Ambachtelijk, vers gemaakt schepijs. Lekker voor tussendoor of als toetje! En wat dacht je van een verse aardbeien smoothie of een heerlijke, warme stroopwafel? Het kan allemaal!

Churros

Cathy's Keuken

Voor heerlijke verse Churros kun je dit jaar terecht bij Cathy's Keuken. Met poedersuiker of chocolade. Het is om je vingers bij af te likken!

Koffie en thee

Ketelbinkie

Rotterdamse Koffie en Natte thee.😉 De koffie gebrand met passie, daar proef je de Ketelbinkie blend! Een stevige en vurige koffie, met een zachte, ronde finish met tonen van chocolade en noten.

Speciaalbier

Leffe Bar

Speciaal voor de speciaalbierfanaten hebben wij dit jaar niet alleen Leffe, maar ook Goose Island IPA, Tripel Karmeliet, Pauwel Kwak, Ginette Bio White en nog veeeel meer lekkere biertjes!

Lekker bubbelen

Wijnbar

Oh look, it's Wine O'clock! Ga op zoek naar de wijnbar op Breda Live en leg jezelf even in de watten met een glaasje rosé of bubbels van AIX en Schlumberger.