Nog 17 dagen
Geplaatst op 23 juni 2023

Flemming in plaats van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer kan dit jaar niet optreden vanwege gezondheidsklachten. Mart neemt rust om te herstellen tot ten minste 25 juli en zal daarom niet aanwezig kunnen zijn op ons festival. Maar niet getreurd! In zijn plaats treed de populaire Nederlandse artiest FLEMMING op met zijn unieke, catchy stijl en een energieke performance. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. ‘Automatisch’ stond vervolgens maanden in de Top 40 en strandde op positie #2.

Skybox Business Lounge - laatste vrijdag plaatsen

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar in de Skybox op vrijdag 7 juli. Deze speciale ruimte is ideaal voor zakelijke gasten die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring tijdens Breda Live. Geniet van het festival vanuit een comfortabele omgeving met uitstekend zicht op het podium, geheel verzorgd.

Naar Skybox

Resale

Er zijn nog een zeer beperkte aantal zaterdag en weekend kaarten beschikbaar in het officiële Breda Live Resale Platform. Dit is de enige manier om 100% veilig je kaart(en) door te verkopen.

Naar Resale