Nog 38 dagen

Breda Live

Het beste live op z'n Brabants

Met een te gekke line up, keigoed sfeertje vol Bredase gezelligheid en het lekkerste lokale eten op het terras, met een (speciaal) biertje erbij. Laat je meeslepen door de muziek en beleef samen met al je vrienden een onvergetelijke dag.

Of je nu een echte festivalganger bent of gewoon lekker een dagje samen met vrienden wilt zijn. Het kan! En het beste van alles? Breda Live is één van de meest betaalbare popfestivals van Nederland en de muntprijs blijft dit jaar hetzelfde als vorig jaar.

Vrienden & bekenden

Hét moment waarop je weer even samenkomt met al je beste vrienden. En het festival is lokaal, dus je komt gegarandeerd bekenden tegen.

Food & terras

De lekkerste gerechten, speciaal biertjes, wijntjes en meer ontdek je natuurlijk lekker onderuit gezakt op het foodterras, wijnterras of Mooie Bierenbar.

In de buurt

Geen gedoe met vervoer. Kom met de bus of fiets en geniet van de beste acts gewoon in je eigen stad. Zo hoef je niet te BOB'en en duik je daarna snel nog even de kroeg in.

Programma

Anouk

Jaap Reesema

Scooter

MAAN

Mart Hoogkamer

Anouk

Jaap Reesema

Scooter

MAAN

Mart Hoogkamer

Anouk

Jaap Reesema

Scooter

MAAN

Mart Hoogkamer

Vraag en antwoord

Wat kost een kaartje?

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via bredalive.nl/kaarten

De kosten van de kaarten zijn als volgt: 

  • Weekendkaarten kosten € 77,50
  • Veldkaart vrijdag € 39,50
  • Veldkaart zaterdag € 42,50
  • VIP kaarten; zie hier meer informatie
Hoe kom ik bij Breda Live?

Breda Live vindt plaats op het Chasséveld in het centrum van Breda.

Met de trein
Reis je met NS tot station Breda CS. Vervolgens kun je lopend naar het festivalterrein, of je stapt in de stadsbus van Arriva.

Met de bus
Let op: de halte Claudius Prinsenlaan vervalt deze dag. Er is een omleiding voor de lijnen 11, 12, 325,
326, 327 en 401. Je kunt het beste reizen met halte Vlaszak als eindbestemming. Vervolgens  loop je in 2 minuten naar het festivalterrein.

Lopend
Vanaf het centraal station, waar zowel de NS treinen als Arriva bussen komen, is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein.

Ticket
Heb je een OV-chipkaart? Dan kun je hier mee reizen in het openbaar vervoer. Als je geen OV-chipkaart hebt kun je voor € 6,- een dagretour kopen bij de chauffeur of vooraf ONLINE. Dit ticket is de hele dag geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.

Reisinformatie
Een reisadvies op maat, van jouw huis naar Breda Live? Raadpleeg de reisplanner op arriva.nl of
download de Arriva App.

Parkeren
Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je gebruik maken van het parkeerterrein van Avans aan de Molengracht.

Hoe zijn de voorzieningen?

Wij vinden het belangrijk dat jij een comfortabele dag hebt. Daarom hoef je niet ver te zoeken naar een drankje. Er zijn veel barren op het terrein waar je drankjes of een lekker biertje kan scoren. Ook kun je terecht bij de verschillende food trucks en kraampjes voor lekkere gerechten en snacks. Daarnaast is er een grote toiletarea, zodat je niet te lang in de rij hoeft te wachten. 

Verder zijn er op het festivalterrein genoeg mogelijkheden om even bij te komen van alle drukte. Zo kun je relaxen op het (bier)terras en bijpraten met vrienden. Tot slot is het festivalterrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende fietsenstallingen bij het terrein.

Welke artiesten komen naar Breda Live?

Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan en Freek, Jaap Reesema en SERA op Breda Live en op zaterdag 8 juli verwelkomen wij Hardwell, Clouseau, The Dirty Daddies, Maan, Mart Hoogkamer en Dion Cooper.

Welke podia zijn op Breda Live?

We hebben twee verschillende podia op Breda Live. Op de mainstage staan de beste live acts van dit moment en op de Holland Casino Stage is elk jaar een breed scala aan verrassingsacts te zien in verschillende genres! Voor ieder wat wils.

Hoe is de sfeer?

Breda Live is een bruisend en gezellig festival met een typisch Brabantse sfeer. De aanwezigheid van lokale cateraars draagt bij aan de regionale identiteit en doordat het evenement laagdrempelig en in onze eigen stad is, is de kans groot dat je bekenden tegen komt! Geniet samen met je vrienden een onvergetelijk weekend met muziek en lekker eten en drinken, middenin je eigen stad.

Wat kosten munten op Breda Live?

Munten van Breda Live worden per strip verkocht. De muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Scooter, Anouk, Hardwell en vele anderen goedkoper!

Stel: Ik kan toch onverhoopt niet komen. Kan ik mijn kaartje dan nog doorverkopen?

Later in het jaar volgt een Resale platform vanuit onze ticketpartner PayLogic. Hierover wordt later meer bekend.

Kom alvast in de stemming!

Scoor je kaarten 🔥 

Veldkaart vrijdag

Vrijdag 7 juli 2023   16.00-23.00

€ 39,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

Veldkaart zaterdag

Zaterdag 8 juli 2023   14.00-23.00

€ 42,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

VIP Lounge kaarten

Vrijdag 7 juli 2023

€ 85,00 (ex fee)

Zaterdag 8 juli 2023

€ 92,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

Weekendkaarten

Vrijdag 7 juli + Zaterdag 8 juli 2023

€ 77,50 (ex fee)Minimum leeftijd 18 jaar