Nog 17 dagen

André Hazes

Op vrijdag 5 juli staat André Hazes bij ons op het Chasséveld! Deze entertainer heeft zich losgemaakt van zijn 'de zoon van'-imago en zijn eigen unieke stijl omarmd. Met zijn aanstekelijke hits zoals 'Leef' en 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' weet hij als geen ander een festival-menigte in vuur en vlam te zetten.


Over André Hazes

André Hazes, een vaste kracht in de Nederlandse muziekwereld, heeft zijn eigen unieke pad bewandeld sinds zijn doorbraak. Zijn concerten zijn een feest vol energie waarbij hij het publiek moeiteloos meeneemt in zijn muziek

Na zijn eerste album 'Mijn Beste Vriend' in 2013 brak André Hazes Jr. pas echt door met zijn vertolking van 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' in het programma 'De Beste Zangers Van Nederland'. Dit nummer schoot naar de nummer 1-positie en katapulteerde zijn carrière. Niet lang daarna sloeg zijn hit 'Leef' in als een bom. In 2016 lanceerde hij het gelijknamige album, waarmee hij overladen werd met positieve reacties.

De bekroningen volgden elkaar snel op: vier Buma Awards, een Edison in de categorie Volksmuziek en de 100%NL Publieksprijs. Zijn album 'Leef' behaalde goud, de single zelfs platina, en zijn tweede album ontving ook de gouden status, vergezeld door diverse andere hits. Hazes' opmars in de muziekwereld was niet te stuiten! Met inmiddels drie gouden albums op zijn naam, zijn recent uitgebrachte album en een niet te missen aanwezigheid op festivals en televisie, is André Hazes een ware publiekslieveling. Mis hem dus niet op Breda Live!