🌿 Beker Retour op Breda Live🌿

Maak kennis met het nieuwe beker retour systeem van Breda Live. Dit jaar streven we naar een nog duurzamer en schoner festival. Met ons retoursysteem willen we bezoekers aanmoedigen om hun bekers bij de bar in te leveren, zodat we ze op de meest verantwoorde manier kunnen recyclen.

Hoe werkt het?

  • Bij binnenkomst ontvang je GRATIS een houten munt, ons retourtoken.
  • Lever de retourtoken in bij de bar als je bestelt
  • Elke token is voor één beker
  • Bestel je opnieuw? Lever dan je beker, flesje of blikje in bij de bar
  • Lever je niks in? Dan betaal je voor een beker een 1/2 munt
  • Een losse beker is geen geld of consumptiemunt waard

Dus bij binnenkomst ontvang je bij binnenkomst GRATIS een houten munt, ons retourtoken. Door dit retourtoken bij de bar in te leveren, kun je een beker verkrijgen. Elke keer dat je een nieuw drankje haalt, lever je je lege beker weer in bij de bar. Mocht je je beker of retourtoken verliezen, dan wordt er een halve munt in rekening gebracht voor een nieuwe beker. Het is belangrijk om te benadrukken dat bekers of retourtokens niet kunnen worden omgeruild voor contant geld. Aan het einde van het evenement vragen we je vriendelijk om je laatste beker weg te gooien in de daarvoor bestemde prullenbakken of bij de bar in te leveren.

Alle bekers bij Breda Live zijn gemaakt van rPET en volledig recyclebaar. Dit betekent dat we nieuwe bekers kunnen maken van de gebruikte exemplaren. Het gebruik van rPET is niet alleen duurzamer dan hardcups, maar het zorgt er ook voor dat bezoekers niet opgezadeld worden met de kosten voor de aanschaf van een beker.

Laten we samen streven naar een groenere en schonere Breda Live-ervaring. Lever je bekers in en help ons het Chasséveld schoon te houden!