Geplaatst op 2 april 2020

Support your Locals!

#supportyourlocals
Al jaren werken wij samen met de beste foodpartners uit de regio. Helaas hebben ook zij momenteel te kampen met de negatieve effecten van het Coronavirus. Wij willen ze een hart onder de riem steken en lichten daarom graag uit hoe ook jij ze kunt helpen.

Senang Makan online bestellen en bezorgen
Al het lekkers zoals je dat gewend bent van Senang Makan bestel je gewoon online! Geniet van de lekkerste Indische familierecepten, gewoon bij je thuis. 🌶

Website

Houdt ook de socials van Senang goed in de gaten. Hier vind je o.a. lekkere kookinspiratie. Voorbeeld: Senang Tahu Tempeh.

Dokter Worst bestellen en bezorgen
Dokter Worst brengt ‘DOE HET NONDEDJU ZELF MAAR!-Pakketten’ rond! Elke week kun je een vers, kant-en-klaar (ongebakken) broodje Dr. Worst bij jou laten thuisbezorgen, zodat je het alleen nog maar hoeft af te bakken. Bij je bestelling kan je ook een fles hete saus bestellen. Smullen geblazen! Check ff de Facebookpagina van Nondedju hete saus voor het aanbod. Of voor overige vragen, neem contact op via: 06 18875505.

Website

Vol Smaak Catering bezorgd
Zin in lekkere hapjes voor thuis? Je hoeft de deur niet uit, want Vol Smaak bezorgd het bij je thuis. Bestel telefonisch of via de website !

GazSinkerfood bezorgd
Geen zin om boodschappen te doen en te koken? GazSinker kookt met alle liefde voor je. Dus pak een biertje of trek een flesje wijn open en bestel via online bestellen. GazSinker bezorgd het aan huis. Eetsmakelijk!

Website


Help de Horeca
Het is momenteel tot 28 april stil in de horeca, maar jij kan je laten horen. Met wie plan jij meteen een terras date in als deze periode voorbij is? Trakteer je vrienden of familie nu alvast op een toekomstige lunch/diner/borrel! Schaf een waardebon aan via www.helpdehoreca.nl. Zodra de horeca weer open gaan, kun je zorgeloos weer de beste momenten beleven.
#helpdehoreca