Nog 17 dagen
Geplaatst op 19 januari 2024

Skybox Business Lounge ontdekken

Dit jaar hebben we weer een fantastische Business Lounge op Breda Live. Hier kun je maximaal genieten van de beste acts onder het genot van een lekker hapje of drankje, geheel verzorgd door ons. Wil jij een onvergetelijke dag met collega’s, zakenrelaties of andere partners? Dan is dit wat voor jou!

Arrangement

Wat zit er precies inbegrepen in de Skybox Business Lounge? Allereerst krijg je natuurlijk toegang tot het evenement en kan je de lange rij overslaan. Er is namelijk een aparte VIP ingang. Daarnaast is er, voor de mensen die met de auto komen, een VIP parking per 5 kaarten. De gehele dag is verzorgd door een hostess met hapjes en drankjes. Rond de avond zal er een Walking Dinner zijn.

Mogelijkheden

Om toegang te krijgen tot de Skybox Business Lounge reserveer je een plek via het formulier op bredalive.nl/skybox. Minimale afname is 10 kaarten. Uiteraard is er de mogelijkheid om nog extra kaarten bij te bestellen. Mocht je 20 kaarten of zelfs 40 of meer kaarten willen bestellen, dan kun jij met jouw bedrijfslogo zichtbaar worden op het evenemententerrein. Vanaf 20 kaarten ben je zichtbaar op onze website, bij de entree en de mainstage. Vanaf 40 kaarten ben je nog eens extra zichtbaar op alle tickets.

Klinkt dit als een goed plan? Bekijk dan alle voordelen op onze website of neem contact op met ons om een aanvraag te doen!

Hopelijk tot snel!