Nog 188 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 30 januari 2024

Laatste kaarten in de verkoop

Wow, de kaartverkoop voor Breda Live gaat hard! Er zijn al veel kaarten verkocht en daar willen we jullie voor bedanken. We hebben dan ook weer een heerlijk programma dit jaar. En dat blijkt, want we zijn al op 80% van de verkochte kaarten!

🎟️ Nog geen kaarten? Wacht niet te lang!

Heb je nog geen kaartjes maar wil je er absoluut bij zijn? Wacht dan niet te lang, want de laatste kaarten zijn nu in de verkoop.

Koop laatste kaarten


Een unieke beleving voor een betaalbare prijs

Breda Live is niet zomaar een festival; dit is het festival met het allerleukste publiek en… niet één, maar twee dagen feest waar jaarlijks vrienden worden samengebracht. Daar wil je toch bij zijn?!

Trouwens, laten we niet vergeten dat Breda Live één van de meest betaalbare festivals van Nederland is. Waar anders vind je zulke grote artiesten voor zo’n scherpe prijs, bij jou in de buurt? Daarom! Mis deze kans niet!

Programma 2024

Dit jaar staan DI-RECT, Racoon, André Hazes, De Jeugd van Tegenwoordig, R3HAB & W&W, Paul Elstak LIVE, Mart Hoogkamer live met band, The Dirty Daddies, Claude, Pommelien Thijs en Van Dik Hout bij ons op het podium. Een line-up om je vingers bij af te likken, toch!