Nog 17 dagen
Geplaatst op 27 december 2020

Doe mee met de Breda Live muziekbingo!

2020 zit er bijna op. Een spectaculair uiteinde zit er dit jaar helaas niet in, maar je kunt 2021 wel héél leuk starten, wij organiseren namelijk samen met o.a. De Suikerkist en Bruxelles op vrijdag 15 januari een Online Muziekbingo!! Hóe leuk is dat?! Meedoen is simpel, het enige wat je hoeft te doen is één of meerdere bingokaarten kopen voor jou en je vrienden en jullie zijn erbij! Met deze bingokaart maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen! 

De kaartverkoop is begonnen, dus verzeker jezelf snel van die bingokaarten! Zo geef je niet alleen de Bredase horeca een klein steuntje in de rug, maar heb je ook nog eens een hele leuke avond met alleen maar Breda Live hits!

KOOP HIER BINGOKAARTEN!

Hoe werkt het?

Misschien heb je afgelopen zomer al eens meegedaan op de terrassen aan de Havermarkt of heb je al deelgenomen aan één van de eerdere online bingo's van De Silent Muziekbingo. Misschien ook niet. Daarom leggen we je graag uit wat het precies inhoudt. 

De aanschaf van je bingokaart is je entreekaart voor de livestream. Je ontvangt twee bingokaarten (voor twee bingo rondes) en twee linkjes per mail. Eén link naar de bingo livestream en één naar een Zoom meeting waarin je alle andere deelnemers vanuit hun woonkamer kunt zien (die laatste is niet verplicht natuurlijk). In de bingo livestream worden de hele avond Breda Live hits gedraaid van de afgelopen 12 jaar. In plaats van een getal streep je de nummers af van je bingokaart, tot je bingo hebt. Hoe je je bingo kunt doorgeven, wordt vanzelf duidelijk tijdens de livestream. 

Let op: Blijf je ook tijdens de Online Bingo houden aan de dan geldende corona-maatregelen!