Nog 17 dagen
Geplaatst op 19 januari 2019

Line up Breda Live 2019 bekend!

Naast Afrojack en Bløf zijn nu ook nog Guus Meeuwis, Racoon, Ilse DeLange, De Jeugd van Tegenwoordig, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Kraantje Pappie, Jett Rebel, Wulf en Davina Michelle toegevoegd aan de line up van Breda Live 2019.

Vorige week al maakten we bekend dat Afrojack en Bløf aanwezig zijn bij de 2019 editie van Breda Live. Daar zijn nu nog negen topacts aan toegevoegd, één meer dan vorig jaar. De opkomende ster Davina Michelle krijgt de taak om Breda Live op vrijdag te openen. Met haar hit ‘Duurt te lang’ zorgt ze ervoor dat er na 6 jaar weer een vrouwelijke Nederlandse artiest op nummer 1 staat in de top 40 en breekt ze zelfs het top 40-record van Céline Dion. Ze wordt opgevolgd door achtereenvolgens De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon en Bløf. De slotact op vrijdag ligt in handen van 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo die in februari twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome staan. 

De zaterdag van Breda Live wordt geopend door Wulf, opgevolgd door achtereenvolgens Jett Rebel, Kraantje Pappie, Ilse DeLange en Guus Meeuwis. De slotact ligt hier in handen van Afrojack, die voor het eerst op Breda Live te zien is en het stokje overneemt van ‘gestopte’ DJ Hardwell om het tweedaagse festival af te sluiten. 

Breda Live vindt vrijdag 5 en zaterdag 6 juli voor de elfde keer plaats op het Chasséveld in Breda. Vrijdag 1 februari om 9.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Nieuw dit jaar is een pre-registratie die mensen de kans geeft om hun weekendkaarten al een week voor de reguliere kaartverkoop te kopen tijdens de voorverkoop. Inschrijven hiervoor hier. Er is plaats voor 16.000 bezoekers per dag.