Nog 46 dagen
Geplaatst op 2 juli 2019

Laatste info Breda Live 2019

Woehoeeeh nog maar drie nachtjes slapen tot het allerleukste weekend van het jaar!! De elfde editie van Breda Live met niet één, maar twee dagen feest! Wij hebben er superveel zin in en we hopen jullie ook. Hieronder nog even wat handige informatie op een rij. 


Surprise surprise

We hebben afscheid genomen van het oude podium en de Jupiler stage. In plaats daarvan hebben we dit jaar een spiksplinternieuw podium met daarop een heleboel leuke verrassingen. Zorg dus dat je er op tijd bent, om niks te missen!


Kaarten

Om binnen te komen heb je natuurlijk je kaart nodig. Deze hangt misschien al een half jaar uitgeprint boven je bed, anders staat hij waarschijnlijk nog ergens in je mailbox. We hebben de kaarten bij de entree het liefst uitgeprint. Kan je je kaart(en) niet meer vinden? Onze ticketpartner Paylogic, kan je de kaarten opnieuw toesturen. KLIK HIER om contact op te nemen. 

Het is niet mogelijk om het terrein van Breda Live tussentijds te verlaten. 

Nog geen kaarten in de pocket? Er zijn nog een beperkt aantal vrijdagkaarten te koop. Klik hier. 


Leeftijd / ID

Op Breda Live geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Hier maken we geen uitzonderingen op en er kan bij de entree om je ID kaart gevraagd worden. Vergeet deze dus niet!


Kom op tijd

Om rijen te voorkomen, raden we je aan om op tijd te komen. Zo hoef je ook niets van je favoriete artiesten te missen.


Weer

Attentie attentie, perfect festivalweer op komst! De weersvoorspellingen zien er prachtig uit. Rond de 22 graden met af en toe zon. Smeer je van te voren nog wel even in met zonnebrand of laat dit op het terrein doen bij de KWF insmeerbar. In de avond kan het wel afkoelen, dus neem een trui mee. Een eigen flesje water meenemen is niet toegestaan. 


Wel meenemen / niet meenemen

Wat je wel mee mag nemen naar Breda Live:

 • Petjes/hoedjes

 • Zonnebrand (zonder drijfgas)

 • Deoroller

 • Non-professionele camera’s (zonder afneembare lenzen)

 • Aanstekers

 • Sigaretten (Let op: er worden op het terrein geen sigaretten verkocht)


Wat je niet mee mag nemen naar Breda Live:

 • Eten en drinken

 • Huisdieren

 • Vuurwerk

 • Drugs

 • Messen/wapens

 • Professionele camera’s (met afneembare lens)

 • Statieven

 • Selfiesticks 

 • Glas en blik


Tijden

Op vrijdag 5 juli gaat het terrein om 16.00 uur open en op zaterdag 6 juli om 13.00 uur. Beide dagen sluit de entree om 21.30 uur en is het om 23.00 uur uur afgelopen. Klik hier om de timetables van beide dagen te bekijken. 


Hoe kom ik er?

We raden iedereen aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Iedere 10 minuten rijden er bussen vanaf station Breda naar het Chasséveld. Stap uit bij halte Claudius Prinsenlaan. Vanaf hier ben je in een paar minuten op het Chasséveld. De laatste bus vertrekt beide dagen om 0.25 uur. Check www.9292.nl om je reis uit te stippelen. Je fiets kan je parkeren in onze fietsenstalling bij de ingang van het terrein aan de kant van de Claudius Prinsenlaan of bij de fietsenstalling van het Turfschip. 

Kom je toch met de auto? Dan kun je gratis parkeren bij Avans Molengracht. Dit parkeerterrein is open van 9.00-2.00 uur. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het festivalterrein. 


Munten

Eten en drinken kan gekocht worden met munten. Munten zijn zowel met cash als met pin te betalen en beide dagen geldig. De munten zijn alleen dit jaar geldig en kunnen na afloop niet terug ingeleverd worden.


De inwendige mens versterken

Naast de fantastische acts op Breda Live kun je heerlijke speciaalbiertjes drinken op het Leffe Terras of bij de Mooie Bieren Bar. Ook hebben we een wijnterras met smaakvolle wijnen zoals Schlumberger bubbels en AIX rosé. 

Smullen doe je op ons food terras bij: Bakblik, Hupsaté, Senang Makan, Mister Tosti, Steak me Home, Souvlaki Boys, Cees the Butcher, Pittige Dames, Vol Smaak, MILF, Cathy, Fransen en Kanters, Gaszinker, Dr Worst, Fümi Cuisine, Pizza Amici en Arthur Tuytel. 


Kluisjes

Er zijn op Breda Live geen kluisjes aanwezig.


Plattegrond