Geplaatst op 5 januari 2024

Kaartverkoop datum 2024 bekend!

Yes, het is weer zover! Breda Live is terug. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 zal het Chasséveld weer het decor zijn van het leukste festival van Breda. Natuurlijk zullen we jou weer voorzien van topartiesten, de lekkerste foodtrucks en de beste sfeer. Noteer, als je dit nog niet gedaan hebt, zaterdag 27 januari 09.30 dik in je agenda, want dan starten we met de reguliere kaartverkoop!

Al jaren op rij verkoopt Breda Live volledig uit, dus wil jij dit jaar absoluut niet missen? Schrijf je dan nu in voor de Early Bird verkoop. De Early Bird verkoop geeft je de kans om eerder kaarten te kopen dan mensen die zich niet hebben ingeschreven. De Early Bird verkoop start om 09.00 uur!

Schrijf je hier in 


Programma

Ben jij ook zo benieuwd naar het programma? Dat begrijpen wij helemaal. Wij kunnen namelijk ook niet wachten om het aan je te tonen. Daarom maken we op 18 januari de eerste naam bekend. 2 dagen later, op zaterdag, maken we het hele programma van Breda Live 2024 bekend! Nog heel eventjes wachten dus… 

Wil jij nou niks missen van de laatste updates en de bekendmaking van het programma? Volg ons dan op een van onze socials! 

We kijken er naar uit om jou aankomende zomer te zien!