Nog 17 dagen
Geplaatst op 27 januari 2024

Kaartverkoop Breda Live 2024 gestart!

Goed nieuws! Je kunt NU je kaarten halen voor Breda Live 2024! Het beloofd weer een heerlijke editie te worden met topartiesten, lekker eten en natuurlijk de Bredase gezelligheid. Kom samen met je vrienden en/of familie genieten van onder anderen DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, André Hazes, Racoon, Mart Hoogkamer, R3HAB en nog veel meer.

Je kunt (maximaal 10) kaarten bestellen via onderstaande button 🔥

Koop kaarten

We hebben ook nog even wat handige informatie m.b.t. het kopen van kaarten op een rijtje gezet.

Minimumleeftijd (18+)
De minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

Maximaal 10 kaarten per order
Je kunt tijdens de verkoop per persoon maximaal 10 kaarten bestellen. Wil je meer kaarten kopen? Vraag dan aan je vrienden om ook kaarten te bestellen.

Automatische wachtrij bij drukte
Bij drukte word je automatisch in een digitale wachtrij geplaatst. Refresh de pagina niet, dan word je juist weer opnieuw achteraan in de rij geplaatst.

Personaliseren
Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Maandag 29 januari vanaf 12.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Hier zit geen deadline aan en je kan ze zelfs nog tijdens het evenement personaliseren. Personaliseer pas als je zeker weet met wie je gaat. De tickets ontvang je in de week voor Breda Live op maandag 1 juli.

We hopen je te zien op 5 & 6 juli!