Geplaatst op 18 december 2019

Info kaartverkoop 2020

Dit weekend start de kaartverkoop voor Breda Live op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2020! Door onderstaande info door te lezen ben je zo goed mogelijk voorbereid op de verkoop.

De kaartverkoop start zaterdag 21 december om 9:00 uur op www.bredalive.nl en om 10:00 uur bij de VVV in Breda. 

NIEUW: Personaliseren van kaarten
Om te voorkomen dat onze kaarten worden opgekocht door zwarthandelaren en voor veel te veel geld worden doorverkocht, werken we dit jaar voor het eerst met het personaliseren van kaarten.

Na de aankoop van je kaarten ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. In januari ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces. 

Let op: Weekendkaarten voor Breda Live 2020 kunnen maar op één naam gezet worden. Wil je met twee personen gebruik maken van de weekendkaart, koop dan twee losse dagkaarten. 

Heb je hier nu al meer vragen over? Check dan even onze FAQ pagina

Aantal kaarten tegelijk
Tijdens de reguliere kaartverkoop kun je maximaal 10 kaarten per persoon kopen, tijdens de Early Bird verkoop zijn dat er 4. Wil je met meer mensen komen, vraag dan één van je vrienden om ook kaarten te kopen.

Wachtrij
De kaartverkoop voor Breda Live 2020 start zaterdag 21 december om 9:00 uur. Vanaf dat moment wordt een willekeurige wachtrij opgebouwd met de mensen die op dat moment in de shop zitten. Het heeft dus geen zin om al uren van te voren in de wachtrij te zijn. Ook heeft refreshen vanaf dat moment geen zin, dan wordt je juist weer achterin de wachtrij geplaatst.

Betalen
Check hier de prijzen voor de kaartjes van Breda Live 2020. Je kunt je kaarten zowel via je computer als via je telefoon kopen. Ook zijn er kaarten te koop bij de VVV in Breda. 

Minimumleeftijd
Let op, de minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar.

Kaarten voor Breda Live zijn enkel via de website bredalive.nl te koop en bij de VVV in Breda. Koop nooit kaarten voor Breda Live op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl