Nog 17 dagen
Geplaatst op 9 juli 2018

Feestelijke tiende editie van Breda Live

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond de tiende editie van Breda Live plaats. Over het hele weekend wisten 29.000 feestgangers het Chasséveld te vinden. Artiesten die te zien waren zijn: Hardwell, Kensington, Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special, Ronnie Flex & Deuxperience, R3HAB, Alvaro Soler, Martijn Fischer en Suzan & Freek. Cabaretier Guido Weijers was er beide dagen bij als presentator.

Martijn Fischer was de grootste verrassing van het weekend. Hij viel in voor André Hazes die zijn optreden woensdag 4 juli cancelde vanwege oververmoeidheid. Martijn Fischer viel bij het publiek goed in de smaak, mede doordat hij alle klassiekers van André Hazes senior ten gehore bracht. 

De Jupilerstage werd gehost door Coen en Sander. Tussen de optredens op het hoofdpodium door vermaakten zij het publiek. Bezoekers werden door hen verrast met optredens van de Vengaboys, Broederliefde, Wulf, 2 Unlimited en Wolter Kroes. 

Voor de tweede keer vond Breda Live niet één, maar twee dagen plaats. Op vrijdag 6 juli waren er 13.000 bezoekers en op zaterdag 7 juli 16.000. Vanwege het warme weer was het voor bezoekers toegestaan om zelf een flesje water mee te nemen. Deze konden onbeperkt gevuld worden met drinkwater bij de toiletten. 

Al met al kan gesproken worden van een zeer geslaagde tiende editie van Breda Live.

Houdoe & bedankt en tot volgend jaar!