Nog 188 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 4 juli 2024

EK Voetbal

Nederland is door! Dat betekent dat je voetbal kunt kijken op Breda Live.

Grote schermen op het food terras

Op het food terras worden grote schermen geplaatst waar zaterdag vanaf 21.00 uur de wedstrijd Nederland - Turkije live te zien zal zijn (met geluid). 

Mainstage programma

Het muziekprogramma van het hoofdpodium en de Holland Casino Stage blijft onveranderd. Op de Mainstage kun je genieten van DI-RECT. Meteen daarna hebben we een extra leuke verrassingsact voor jullie in petto wat perfect past in de EK sfeer! 

Gedurende de gehele wedstrijd is op de schermen van het hoofdpodium de actuele tussenstand van de wedstrijd te zien. Als er gescoord wordt, wordt de herhaling van het doelpunt ook op het hoofdscherm getoond. 

Verlenging en penalty’s

Mocht de wedstrijd na 90 minuten nog niet beslist zijn, wordt ook de verlenging en de eventuele penalty shoot-out uitgezonden op de schermen op het food terras. In dat geval hoef je dus niet om 23.00 uur het terrein te verlaten en mis je niks van de wedstrijd. Ook de bar blijft in dat geval open. 

Support Oranje

Natuurlijk mag je in EK voetbalshirts of met oranje decoratie naar Breda Live komen, juist extra leuk om Nederland zo te supporten!

Laatste kaarten!