Nog 17 dagen
Geplaatst op 18 januari 2024

Eerste artiesten 2024 bekend

De eerste twee namen van Breda Live 2024 zijn bekend! Twee van de grootste Nederlandse bands van de afgelopen jaren, zijn terug bij Breda Live! Op vrijdag 5 juli is Racoon erbij en op zaterdag 6 juli staat DI-RECT bij ons op het podium!

DI-RECT
DI-RECT is de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Met hits als ‘Soldier On’, ‘OMG It’s Happening’ en ‘Through The Looking Glass’ heeft de band de afgelopen jaren de Nederlandse Top 40 gedomineerd. Wij kijken nu al enorm uit naar het optreden!

Racoon
De Zeeuwse band is al lang en breed een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. stond voor het laatst in 2019 bij ons op het podium. In de tussentijd hebben zij een groot succes behaald met het in 2021 uitgebrachte album ‘Spijt Is Iets Voor Later’ waarop de hit ‘Het Is Al Laat Toch’ staat. Momenteel zijn zij bezig met een Engelstalig album, waarvan hun eerste single ‘Nickle For Goodbye’ recent uit is gekomen.

Programma en start kaartverkoop

Zaterdag maken we het hele programma van de 14e editie van Breda Live bekend. Een week na deze bekendmaking start de kaartverkoop. Op 27 januari kan jij jouw plekje op het Chasséveld veilig stellen.

Wil jij eerder je kaarten bemachtigen? Schrijf je dan in voor de Early Bird verkoop. Deze start om 09.00 uur, een half uur voor de normale kaartverkoop. Zo kun jij als allereerste een kaartje kopen.

Inschrijven Earlybird