Nog 188 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 9 juli 2022

Dit was Breda Live 2022!

Drie jaar moest er gewacht worden op de twaalfde editie van Breda Live, maar op 8 en 9 juli was het dan eindelijk zover. En het lijkt wel of alle opgespaarde energie van de afgelopen drie jaar dit weekend naar buiten gekomen is. Vrijdag en zaterdag was het volop genieten van fantastische acts, een goede sfeer, blije gezichten én heerlijke temperaturen op het Chasséveld tijdens Breda Live. Ruim 32.000 bezoekers stonden uit volle borst te zingen en te dansen.

Bredase Ereburger TIËSTO nam vrijdag de twee uur durende eindshow voor zijn rekening. En niemand minder dan Hardwell zorgde voor de verrassing van de avond toen hij ineens naast TIËSTO op het podium verscheen. Het publiek was niet meer te houden.

Vanaf 16.00 uur gingen de deuren open voor het grote publiek en trapte Rob Dekay het weekend af. Na Rob zorgde Krezip voor een fenomenale show. Daarna was het de beurt aan DI-RECT om de temperatuur nog wat op te voeren. En tot slot was daar de fenomenale afsluitact van TIËSTO.

Zaterdag ging het feest om 14.00 uur van start. Het was aan Abel om Breda Live te openen. Na Abel hebben achtereenvolgens Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle en Tino Martin opgetreden.

Terug van weggeweest was de Holland Casino Stage met een spectaculair tussenprogramma. Van de nieuwste, populairste acts van het moment tot oud en vertrouwd jeugdsentiment. Extince, Coen & Sander, Emma Heesters, Ger Couvreur, MEAU, Corry Konings en Snollebollekes verzorgden hier onaangekondigde verrassingsoptredens.

Sunnery James & Ryan Marciano sloten Breda Live met een knaller af!

Bedankt, Breda! Het was fantastisch!

De data voor 2023 zijn tevens bekend; Breda Live vindt volgend jaar plaats op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli 2023. Ben jij er weer bij?!