Nog 17 dagen
Geplaatst op 4 mei 2021

Breda Live verplaatst naar 2022

Helaas helaas helaas moeten we mededelen dat we Breda Live opnieuw een jaar verplaatsen. De spelregels voor grootschalige evenementen begin juli zijn nog steeds volledig onduidelijk, waardoor het voor ons te kort dag wordt om Breda Live te organiseren zoals we dat zouden willen. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet of en voor hoeveel personen evenementen zijn toegestaan en of testen verplicht wordt. Daarbij zijn ook de precieze spelregels voor het garantiefonds vanuit de overheid nog altijd niet bekend. Super balen, want we stonden te trappelen om een spectaculaire nieuwe editie voor jullie neer te zetten. Maar we moeten ook realistisch zijn en we willen jullie graag duidelijkheid geven.

We verplaatsen Breda Live daarom naar vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022. Je kaarten van 2020 blijven geldig voor deze editie, je hoeft hiervoor niks te doen! En het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

Alle hoofdboekers ontvangen deze week een mail met daarin alle informatie over kaartjes en restitutiemogelijkheden. We hopen natuurlijk dat iedereen er in 2022 weer bij is, zodat we alsnog samen kunnen proosten.

We missen jullie en de gezelligheid van Breda Live enorm! Daarom zitten we in de tussentijd niet stil en gaan we proberen er tóch een leuke zomer van te maken. Hierover binnenkort meer.

Liefs,

Team Breda Live