Geplaatst op 27 januari 2018

Breda Live 2018 vol met topacts

Hardwell, Kensington, Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special, R3HAB, Ronnie Flex & Deuxperience, André Hazes, Alvaro Soler en Suzan & Freek zijn de artiesten die op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli te zien zijn tijdens de tiende editie van Breda Live. 3 februari om 9.00 uur start de kaartverkoop.

Voor Anouk, R3HAB, Ronnie Flex, André Hazes, Alvaro Soler en Suzan & Freek is het de eerste keer op Breda Live. Alvaro Soler is de eerste artiest van niet Nederlandse bodem die op het hoofdpodium van Breda Live staat. Hij is vooral bekend van zijn twee grote zomerhits ‘El Mismo Sol’ en ‘Sofia’. Ook voor de Bredase DJ R3HAB is het de eerste keer Breda Live. In 2012 stond hij voor het laatst in Breda. R3HAB is op Spotify de nummer twee meest gestreamde artiest in Nederland. Hij is tevens genomineerd voor een Edison. Ronnie Flex is maar liefst drie keer genomineerd voor een Edison met zijn nieuwe album Rémi. 

De Bredase DJ Hardwell en de Brabantse Guus Meeuwis konden natuurlijk niet ontbreken op de tiende editie van Breda Live. Ook Kensington en Chef’Special kijken weer uit naar hun optreden op Breda Live.

Casper Starreveld (Kensington): ‘We vinden het heel tof dat we weer terug mogen komen naar Breda, het publiek is altijd goed in Brabant. Louter goede herinneringen, we weten nog goed dat we in 2010 in de Mezz speelden (kick-off van onze eerste lange clubtour!), daarna op een klein podium op Breda Barst in 2011 en vervolgens zijn we nog vele keren teruggeweest voor o.a. de 538 Koningsdag-shows en nu dus wederom Breda Live. Wat men daar de afgelopen jaren neer heeft gezet met Breda Live is erg knap, 2016 was een memorabele show en in 2018 gaan we er weer vol voor, hopelijk het publiek ook, wij kunnen in ieder geval niet wachten!’

Joshua Nolet (Chef’Special): ‘We zijn onwijs blij dat Breda Live ons vroeg terug te komen voor de 10e editie. We kunnen ons de show van 2015 nog goed herinneren door de fijne Brabantse vibes en een hele goeie crowd! We gaan er alles aan doen om die show te toppen. We kijken ernaar uit!’

Coen & Sander hosten beide dagen de Jupilerstage, waar zij ook nog een aantal suprise acts zullen ontvangen. Vorig jaar gaven ze al een kort optreden op de Jupilerstage, dit jaar zijn ze er het hele festival bij. Guido Weijers is er weer bij als presentator. 

Breda Live vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018 op het Chasséveld in Breda.