Nog 188 dagen tot de kaartverkoop

2019

Het jaar van de veranderingen

Op 5 en 6 juli 2019 vond de elfde editie van Breda Live plaats. Ook dit jaar was er weer veel te zien en te beleven. Grote artiesten zoals o.a. Afrojack, Guus Meeuwis, BLØF en Racoon stonden op het podium. Guido Weijers wist het publiek beide dagen weer mee te voeren in zijn enthousiasme. Met zijn nieuwe Bredase volkslied ''Bij ons in Breda'' , welke de primeur had op deze dag, blies hij samen met Freek Haverman het publiek omver. Heb jij ook zo hard staan meeblèren en springen?

Breda Live nam dit jaar voor het eerst in zes jaar tijd afscheid van de vertrouwde Jupiler Stage en haar surprise acts. Hiermee zijn we een nieuw pad ingeslagen met een nieuw podium en spectaculaire, mooie en grappige tussen programma’s. En als bestempeling op jaren vrienden samenbrengen en als één grote familie genieten van Brabantse gezelligheid, werd dit jaar zelfs getrouwd op het grote podium. Hanneke en Maurice trouwden voor 16.000 getuigen. Hoe uniek is dat?!

Tot slot was daar een extra bijzondere verrassing. Hardwell! Nadat bekend werd dat Hardwell een pauze had ingelast in zijn dj carrière, dook hij tijdens het optreden van Afrojack ineens boven de dj booth uit. Iedereen was positief verrast en overdonderd, zowel de organisatie, Afrojack als iedereen op het veld. Wederom een editie die in ons geheugen gegrift staat. Ja het leven is één groot feest, ja daar moet je zijn geweest, bij ons in Breda!

Programma 2019

Vrijdag 5 juli
BLØF, Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Davina Michelle

Zaterdag 6 juli
Afrojack, Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Kraantje Pappie, Jett Rebel en Wulf

Breda, jullie waren helemaal aan! Zal jullie nooit vergeten..
Wulf
Als je vanuit Middelburg Nederland in rijdt, is de eerste leuke stad die je tegenkomt: Breda.
Paskal Jakobsen (Bløf)