Suzan & Freek

Het zangduo Suzan & Freek gaat zeker naar Breda Live op 7 juli! Inmiddels is het zangduo Suzan & Freek niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten.

Scoor de laatste kaarten!

Daar waar het allemaal begon met covers, scoren ze nu hit na hit, met nummers zoals o.a. ‘Weg van jou’, ‘Goud’, ‘Onderweg naar later’ en ‘Kwijt’. Vanaf het allereerste begin (2018) stonden ze al op Breda Live en in 2021, tijdens de pandemie, waren ze te zien in Breda tijdens ‘Bij ons in Breda’ op ‘t Zoet. Nu is hun gloednieuwe nummer ‘Slapeloosheid’ inmiddels uitgebracht! We verheugen ons nu al op dit optreden!

Naast Suzan & Freek staan ook Scooter, Anouk, Jaap Reesema en SERA op Breda Live op 7 juli 2023. Op 8 juli staan Hardwell, Clouseau, The Dirty Daddies, Maan, Flemming en Dion Cooper op het programma.


Over Suzan & Freek

Na menig covers bracht het duo in 2018 hun allereerste eigen nummer uit, genaamd ‘Als het avond is’. De track behaalde de eerste positie in de Top 40. In 2019 werd het album ‘Gedeeld door ons’ in zowel Nederland als België uitgebracht. Sindsdien vliegen de hits ook de grens over. Deze werd voorafgegaan door de single ‘Blauwe dag’ die ook de Top 10 van de hitlijsten bereikte. In 2020 was het duo te zien in het programma ‘Beste Zangers’, waarbij ze de hoofdgast waren en de andere deelnemers hun liedjes of favorieten lieten horen. In de zomer volgde de single ‘De Overkant’, een samenwerking met rapper Snelle en een ode aan de Achterhoek; hun thuishaven. Het lied stond vervolgens maar liefst 20 weken in de top 40 en werd platina.