Nog 6 dagen

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano komen voor het eerst naar Breda Live! Zij zijn de afsluitende act op zaterdag 9 juli. Naast Sunnery James & Ryan Marciano staan ook Chef'Special en Danny Vera op zaterdag op het podium. Vrijdag kan je genieten van onder andere Tiësto & Krezip. Bekijk hier het volledige programma van Breda Live. 

Breda Live 2022 is volledig uitverkocht! Heb jij nog een kaartje over, of juist nog een kaartje nodig? Schrijf je in op de wachtlijst! Deze Ticket Exchange van Breda Live brengt jullie veilig en eerlijk bij elkaar!

Eindelijk is de afsluiter bekend!

Lange tijd bleef de afsluitende act van Breda Live nog geheim. Nu mogen we eindelijk met trots bekend maken wie de spectaculaire afsluiter zal verzorgen. Niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano klimmen zaterdag 9 juli achter de draaitafel! En dat belooft een groot feest te worden, stilstaan is geen optie ;-) 

Sunnery James & Ryan Marciano draaien al heel wat jaren mee in de internationale dance scene, maar niet eerder stonden ze op Breda Live! We zijn dan ook blij dat ze er dit jaar bij zijn! 

Biografie

Sunnery Gorré en Ryan de Lange, waar het Nederlandse Producer en DJ duo uit bestaat, leerden elkaar kennen in een kledingwinkel waar Sunnery al werkte en Ryan stage kwam lopen. In 2009 begonnen ze in de zolderkamer van Ryan met draaien en produceren en al snel wisten ze zich in rap tempo op te werken naar de top van de internationale dance scene. 

Inmiddels staan ze al jaren aan de top als een van de bekende DJ's van Nederland en hebben ze diverse hits op hun naam staan.
Wat denk je van We Are, Savage, Snitch, Just Believe en Pondo?