Maan

Maan komt naar Breda Live op 8 juli! De afgelopen jaren is zij de hitlijsten doorgeschoten met hits als onder andere ‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Zo kan het dus ook’, ‘Hij is van mij’ en ‘Lief zoals je bent’. Al meteen vanaf haar eerste nummer ‘Perfect world’ in 2016, welke geproduceerd werd door Hardwell, werkt Maan zich naar de top. Het eerste jaar ontving ze meteen een gouden plaat voor dit nummer. Daarna volgde de ene na de andere hit en afgelopen oktober trakteerde ze ons op haar gloednieuwe debuutalbum ‘Onverstaanbaar’. We vonden dat de line up niet compleet is zonder Maan.

Naast Maan staan ook Hardwell, Clouseau, The Dirty Daddies, Flemming en Dion Cooper op Breda Live op 8 juli. Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan & Freek, Jaap Reesema en SERA op het programma.

Over Maan

Maan won in 2016 in het tv programma The Voice of Holland. Ze bracht meteen nadat ze ervandoor ging met de winst haar single ‘Perfect World’ uit in samenwerking met Hardwell. Al snel volgde er meer muziek en zagen we haar in het programma ‘Beste Zangers’ in 2017. Onder meer de singles 'Blijf Bij Mij' (met Ronnie Flex), 'Hij Is Van Mij' (met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey) en 'Ze Huilt Maar Ze Lacht' werden snel groot. Daarnaast is ze te zien in verschillende tv programma’s waaronder ‘Dance, dance, dance’, ‘Beste Zangers’ en in grote shows als Vrienden van Amstel Live en zelfs Toppers in Concert.