Nog 54 dagen tot de kaartverkoop

Jaap Reesema

Jaap Reesema zit momenteel in de lift als het om zijn muziek gaat, met zijn hit samen met Pommelien Thijs: ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, sleepte hij een nummer 1 hit binnen zowel in Nederland als in België. Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar tijd de kracht van zijn nummers. We vinden het gaaf dat hij er dit jaar bij is! We kijken erg uit naar zijn optreden.

Scoor de laatste kaarten!


Naast Jaap Reesema staan ook ScooterAnoukSuzan & Freek en SERA op Breda Live op 7 juli 2023. Op 8 juli staan HardwellClouseauThe Dirty DaddiesMaan, Flemming en Dion Cooper op het programma.


Over Jaap Reesema

Kort na de overwinning in X Factor begon Reesema met het werken aan zijn eerste album. De single ‘Walk To The Other Side’ verscheen in 2010. Waarna Jaap begin 2011 zijn album ‘Changing Man’ uitbracht. In 2014 zong hij samen met zangeres Jill Helena de titelsong in van Goede tijden, slechte tijden; welke gebruikt werd tot 2018. Grappig feitje: Jaap verscheen in 2016 in het liedje ‘Encore’ van de Duitse band Scooter. Momenteel heeft hij een eigen podcast samen met Sander Schimmelpenninck: ‘Zelfspodcast’, waarin zij hun dagelijkse leven bespreken. Zo'n tien jaar na zijn eerste hit in Nederland, stond Reesema op nummer 1 in de VRT Top 30 met ‘Kom wat dichterbij’. Met 'Mijn Kleine Presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song 'Voor Je Van me Houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', ook 'Alles Komt Goed' kreeg fantastische support en 'Nu Wij Niet Meer Praten' stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts.