Flemming

Hij brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING een passie heeft voor muziek. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. ‘Amsterdam’ is binnen drie maanden goud.

Naast Flemming staan ook Hardwell, Clouseau, The Dirty Daddies, Maan en Dion Cooper op Breda Live op 8 juli. Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan & Freek, Jaap Reesema en SERA op het programma.


Over Flemming

FLEMMING (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING een passie heeft voor muziek. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. ‘Amsterdam’ is binnen drie maanden goud. Een half jaar na de release staat hij als soloartiest op de Mainstage van menige festival en neemt hij deel aan Vrienden van Amstel LIVE. ‘Automatisch’ stond vervolgens maanden in de Top 40 en strandde op positie #2.

Nu met ‘Verleden tijd’, bewijst FLEMMING weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. Als kers op de taart staat er ook nog een mooie festivalzomer te wachten met optredens bij Paaspop, Zwarte Cross, Concert At Sea en verzorgt hij het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion.

Ontdek meer