Nog 136 dagen

Festival

Een grandioze line up, een lekker sfeertje en een fantastisch publiek. Een feestje zoals dat alleen in Brabant kan. Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste acts van Nederlandse bodem. Daarnaast kan je op Breda Live genieten van het lekkerste lokale eten, Bredase Gastvrijheid en… niet één, maar twee dagen feest! 

Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2019

Chasséveld Breda

Kaarten

Voorverkoop

Alleen weekendkaarten!

€49,50 (+ €2,95 fee)

Pre-registreer je nu en koop je kaarten al op 25 januari tijdens de voorverkoop.

De pre-registratie is gesloten

Max. 4 kaarten pp.

Inschrijven kan tot 24 januari 23.00 uur.

Reguliere kaarten

Vrijdag: €25,- (+ fee)
Zaterdag: €29,50 (+ fee)
Weekend: €49,50 (+ fee)
Fee = €2,95

Koop kaarten!

Dagkaarten zijn ook verkrijgbaar bij de VVV in Breda.

Max. 6 kaarten pp.

VIP kaarten

Vrijdag: €62,50 (+ fee)
Zaterdag: €69,50 (+ fee)
Weekend: €117,50 (+ fee)
Fee = €2,95

Koop kaarten!

De minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar. 

Food & Drinks

Op Breda Live werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op Breda Live vindt uit Breda en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Kipsaté en kipwraps

Hupsaté

Bij Hupsaté vindt je de allerlekkerste kipsaté en kipwraps van heel Breda, sterker nog, van heel Nederland! Niet voor niets hebben deze broodjes de prijs gewonnen voor lekkerste broodjes van Nederland. 

Nachos

Pittige Dames

De Pittige Dames staan wederom met hun foodtruck op Breda Live met een aantal heerlijke gerechten, waaronder nachos met kaassaus, salsa, jalapenos en rode ui. Ook kun je bij de Pittige Dames weer terecht voor de allerlekkerste wraps!

Broodjes pulled pork

Vol smaak 

Verse broodjes, met zelfgemaakte pulled pork, frisse koolsalade en een saus van BBQ mayonaise. Do we need to say more?

Broodjes Hotdog

Dokter Worst

Al 5 jaar is Dokter Worst een begrip in Breda. Hij verkoopt de lekkerste broodjes worst met diverse toppings en sauzen waaronder zijn eigen gemaakte. deze is verkozen tot beste hot saus van Nederland, NONDEDJU hete saus!

Tasty Burger

GazSinker Food

Smaakvolle tasty Burger in eigen productie gemaakt met ui en smeltkaas op een ovenvers broodje uit de BBQ met salade, jumm!

Warme broodjes

Steak Me Home

Steak me home heeft niet zomaar broodjes, maar drie speciale broodjes met hele bijzondere namen: Steak me home tonight, Pig me up before you go go en Fly me to the moon. Kom langs bij hun groene caravan en laat je verassen door de bijzondere smaken!

Man I Love Fish!

MILF

MILF (Man, I Love Fish!) brengt samen met de Sunset Caravan de sfeer over van Baja Californië. Hier kan je terecht voor overheerlijke visgerechten zoals Fish Taco's, Ceviche's en Fish Burgers! 

Tosti's

Mister Tosti

Een tosti is altijd een goed idee. Klassiek met ambachtelijk wit brood en ham & kaas of liever een verrassende variant met bijvoorbeeld cheddar kaas, bacon, sla en tomaat? Bij Mister Tosti kan het allemaal!