Festival

Een grandioze line up, een lekker sfeertje en een fantastisch publiek. Een feestje zoals dat alleen in Brabant kan. Breda Live bestaat dit jaar 10 jaar en dat betekent een extra groot feest! De grandioze line up houden we nog even voor onszelf, 20 januari maken we de eerste namen bekend. Breda Live brengt vrienden samen en laat je genieten van de beste acts van Nederlandse bodem. Daarnaast kan je op Breda Live genieten van het lekkerste lokale eten, Bredase Gastvrijheid en… niet één, maar twee dagen feest! 6&7 juli op het Chasséveld in Breda.

Food & Drinks

Op Breda Live werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op Breda Live vindt uit Breda en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Kipsaté en kipwraps

Hupsaté

Bij Hupsaté vindt je de allerlekkerste kipsaté en kipwraps van heel Breda, sterker nog, van heel Nederland! Niet voor niets hebben deze broodjes de prijs gewonnen voor lekkerste broodjes van Nederland. 

Nachos

Pittige Dames

De Pittige Dames staan wederom met hun foodtruck op Breda Live met een aantal heerlijke gerechten, waaronder nachos met kaassaus, salsa, jalapenos en rode ui. Ook kun je bij de Pittige Dames weer terecht voor de allerlekkerste wraps!

Broodjes pulled pork

Vol smaak 

Verse broodjes, met zelfgemaakte pulled pork, frisse koolsalade en een saus van BBQ mayonaise. Do we need to say more?

Broodjes Hotdog

Dokter Worst

Al 5 jaar is Dokter Worst een begrip in Breda. Hij verkoopt de lekkerste broodjes worst met diverse toppings en sauzen waaronder zijn eigen gemaakte. deze is verkozen tot beste hot saus van Nederland, NONDEDJU hete saus!

Tasty Burger

GazSinker Food

Smaakvolle tasty Burger in eigen productie gemaakt met ui en smeltkaas op een ovenvers broodje uit de BBQ met salade, jumm!

Spareribs 

El Hambre

De meest sappige en smakelijke spareribs vindt je natuurlijk bij El Hambre. Om je vingers bij op te eten!