Davina Michelle

Davina Michelle komt terug! In 2019 heeft ze Breda Live al met een spetterend optreden geopend en dit jaar schittert ze weer op ons podium. 

Destijds was Davina vooral bekend van de monsterhit ‘Duurt te lang’ die iedereen op Breda Live uiteraard luidkeels meezong. De sfeer zat er meteen goed in! 

Inmiddels is de popster niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.
Wij zijn dan ook trots ook komende editie een geweldig optreden zal gegeven op Breda Live!

Naast Davina Michelle staan ook Tiësto, Krezip, Danny Vera en Tino Martin op het programma. Bekijk hier het volledige programma

Breda Live was gezellig, met lekker Brabants publiek!
aldus Davina Michelle direct na haar optreden in 2019

Over Davina Michelle

De carriere van Davina Michelle kwam in een stroomversnelling, nadat wereldster P!NK in 2017 uitzinnig reageert op Davina’s cover van ‘What About Us’. “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. In het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ zingt ze het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria wat een record brekende hit wordt, die maar liefst 11 weken op nummer 1 blijft staan. Daarmee mag Davina zich de ‘meest succesvolste zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Als bekroning wint Davina meerdere awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ 


Davina Michelle’s spectaculaire optredens

Inmiddels heeft Davina Michelle flinke hits gescoord met ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst 
(met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now’. Het in 2020 uitgebrachte
Beat Me’ werd het officiële nummer van de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort en
leverde haar een gouden plaat op. In 2021 wist ze zelfs vier keer een plek te
bemachtigen in de TOP 2000. 

Ook haar lijstje van bijzondere optredens wordt steeds langer. Zo stond Davina al in het voorprogramma van P!NK op het Malieveld, gaf ze tijdens de corona pandemie vier keer een historisch optreden in een leeg Ahoy, zong ze het volkslied tijdens de Formule 1 in Zandvoort en trad ze op tijdens het Eurovisie Songfestival in 2021. 

En in 2019 knalde Davina Michelle dus van het podium tijdens haar optreden op Breda Live. Laten we nog even nagenieten van de foto's!