Nog 54 dagen tot de kaartverkoop

Corona maatregelen

Op 8 en 9 juli 2022 hopen we weer een mooi feestje neer te zetten op het Chasséveld. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Houdt deze pagina in de gaten voor de dan geldende Corona-maatregelen.

Veelgestelde vragen rondom Corona

Gaat Breda Live in 2022 wel door?

Wij gaan ervanuit dat Breda Live op 8 en 9 juli 2022 door kan gaan, zoals gepland. 

Als het evenement wegens de dan geldende Coronamaatregelen niet plaats kan vinden, krijgen alle ticketkopers de mogelijkheid opnieuw restitutie aan te vragen. 

Breda Live valt onder het Garantiefonds van de overheid, wat betekent 80% van de gemaakte kosten worden vergoed, als het evenement toch niet door kan gaan wegens de pandemie.

Welke Corona maatregelen gelden er op Breda Live?

Breda Live houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment zijn geen extra maatregelen op 8 en 9 juli 2022 van toepassing. Zodra dit wijzigt is wordt dit hier bekend gemaakt.

Moet je een QR-code laten zien om binnen te komen op Breda Live?

Breda Live houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment zijn geen extra maatregelen op 8 en 9 juli 2022 van toepassing. Zodra dit wijzigt is wordt dit hier bekend gemaakt.

Krijg ik het aankoopbedrag van mijn kaarten terug als Breda Live niet door gaat?

Als Breda Live weer niet door mag gaan in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen en tickets te retourneren.

Wat houdt het garantiefonds in?

Als Breda Live toch niet door kan gaan wegens de pandemie, vergoed het Garantiefonds van de overheid 80% van de gemaakte organisatiekosten voor Breda Live. Dat betekent dat het financiële risico van de organisatie wordt afgedekt. Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen die al een kaartje voor Breda Live had gekocht de mogelijkheid om zijn geld volledig terug te vragen en tickets te retourneren.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier