Clouseau

Clouseau, oftewel Koen en Kris, zijn al meer dan 37 jaar bekenden in de muziekscene. Ze zouden gas terug gaan nemen, maar met ‘Jonge Wolven’ brengt Clouseau haar 14e Nederlandstalige album uit. De titel liegt er niet om en geeft aan dat de mannen nog lang niet klaar zijn met het maken van muziek. Deze nieuwe track is tegelijkertijd meteen de leidraad door de carrière van Clouseau tot nu toe. Op 8 juli krijgen we het allemaal te zien bij Breda Live!

Naast Clouseau staan ook Hardwell, The Dirty Daddies, Maan, Flemming en Dion Cooper op Breda Live op 8 juli. Op vrijdag 7 juli staan Scooter, Anouk, Suzan & Freek, Jaap Reesema en SERA op het programma.


Over Clouseau

Het duo Clouseau speelde voor het eerst samen in 1984. De naam Clouseau is ontstaan door het lokale radioprogramma dat zij maakten, onder de naam Clouseau. In 1987 besloten ze hun eerste single uit te brengen waarna ze deze meteen op Marktrock aan het grote publiek lieten horen. Dit was het eerste hoogtepunt van het duo. Al snel kwam toen ook het tweede nummer uit: "Ze Zit". Daarna verscheen "Alleen met Jou" en werd ook snel een hit, waarbij 5000 exemplaren werden verkocht.