Nog 211 dagen

Bewaar je ticket en geniet extra in 2022

Helaas helaas helaas moeten we mededelen dat we Breda Live opnieuw een jaar verplaatsen. De spelregels voor grootschalige evenementen begin juli zijn nog steeds volledig onduidelijk, waardoor het voor ons te kort dag wordt om Breda Live te organiseren zoals we dat zouden willen. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet of en voor hoeveel personen evenementen zijn toegestaan en of testen verplicht wordt. Daarbij zijn ook de precieze spelregels voor het garantiefonds vanuit de overheid nog altijd niet bekend. Super balen, want we stonden te trappelen om een spectaculaire nieuwe editie voor jullie neer te zetten. Maar we moeten ook realistisch zijn en we willen jullie graag duidelijkheid geven. We verplaatsen Breda Live daarom naar vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022. Het goede nieuws.. Je kunt je ticket(s) wederom meenemen!

Tickets van 2020 blijven geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen.  En het gratis drankje omdat je je ticket houdt, blijft natuurlijk staan!

We missen jullie en de gezelligheid van Breda Live enorm! Daarom zitten we in de tussentijd niet stil en gaan we proberen er tóch een leuke zomer van te maken. Hierover binnenkort meer.

#Bewaarjeticket

Breda Live steunt het publieksinitiatief van bewaarjeticket.nl. Deze ticketregeling helpt de impact van het Coronavirus, op de culturele sector, op te vangen. Het goede nieuws is dat je je ticket(s) dus kunt bewaren voor 2022, zodat je alsnog kunt genieten van Breda Live. Het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie omtrent aangekochte kaarten. We snappen dat je nog met veel vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie.

Wanneer vindt Breda Live plaats?

De eerstvolgende editie van Breda Live vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022.

Welke artiesten komen er optreden op Breda Live 2022?

De line up zal in lijn zijn met de line up zoals jullie die van ons gewend zijn. Dus met de beste artiesten van Nederlandse bodem. De exacte line up weten we helaas nog niet, in verband met de agenda’s van de artiesten.

Ik heb geen e-mail ontvangen, wat kan ik doen?

Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord.


Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Welke tickets blijven geldig?

Alle gekochte tickets blijven geldig voor Breda Live 2022, mits verkregen via de officiële Breda Live website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

  • Je vrijdagticket wordt geldig voor vrijdag 8 juli 2022

  • Je zaterdagticket wordt geldig voor zaterdag 9 juli 2022

  • Je weekendticket wordt geldig voor vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022.

Het is helaas niet mogelijk om je ticket van 2020/2021 om te wisselen voor een andere dag in 2022. 

Het gratis drankje omdat je je ticket houdt, blijft natuurlijk staan!

Ik heb nog niet gepersonaliseerd, dus nog geen ticket(s) ontvangen?

De personalisatie periode loopt door t/m 9 juli 2022. Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2022.

Wat als mijn ticket(s) al gepersonaliseerd is/zijn, en iemand anders gaat mee?

Maak je geen zorgen. Ruim voor de nieuwe editie van Breda Live zullen we je per e-mail informeren over hoe gepersonaliseerde tickets omgezet kunnen worden, zodat je kosteloos iemand anders kunt uitnodigen voor het evenement.

Ik heb ticket(s) gewonnen via een winactie en/of anders verkregen. Wat moet ik doen?

Winacties vanuit Breda Live:

  • Heb je jouw gewonnen ticket(s) al ontvangen via de e-mail? Dan hoef je verder niets te doen. Dit ticket is geldig voor de 2022 editie.
  • Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in juni 2022 worden deze tickets automatisch verstuurd.

Anders:

Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

Als tickets volgend jaar duurder worden, moet ik dan bijbetalen?

De ticketprijs zal in 2022 waarschijnlijk een stukje hoger liggen dan toen jij hem kocht in 2019/2020. Als je je ticket behoudt, hoef jij niets bij te betalen.

Iemand uit onze groep is niet in de gelegenheid om mee te gaan naar Breda Live 2022, wat kunnen we hiermee doen?

Het is helaas niet mogelijk om voor een deel van je bestelling restitutie aan te vragen. Dit kan alleen voor de gehele bestelling.

Je kunt natuurlijk wel een andere vriend/vriendin meenemen. Ruim voor de nieuwe editie van Breda Live krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over.

Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden. 

Ik kan er op vrijdag 8 en/of zaterdag 9 juli 2022 helaas écht niet bij zijn. Kan ik geld terugkrijgen?

Als je écht niet kan op vrijdag 8 of zaterdag 9 juli 2022, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je tickets op een andere naam te laten zetten. Ruim voor de nieuwe editie van Breda Live krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. Als je dit niet wil, kan de hoofdboeker tot 5 juni 2021 restitutie aanvragen.

Kaartkopers hebben een mail ontvangen met een link. Heb je nog geen mail met informatie ontvangen? Controleer allereerst je spambox, soms komen mails hier terecht. Daarnaast worden veel vragen hieronder beantwoord. 

Alleen de hoofdboekers ontvangen een e-mail. Het kan zijn dat je dus even informatie moet inwinnen bij degene die jouw tickets gekocht heeft. Ben jij hoofdboeker en je hebt niets ontvangen? Vul dan ons contactformulier in. 

Het is helaas niet mogelijk om voor een deel van je bestelling restitutie aan te vragen. Dit kan alleen voor de gehele bestelling. 

Ik heb mijn ticket bij de VVV gekocht, wat moet ik nu doen?

Als je volgend jaar weer wil komen, hoef je niks te doen en kun je met je ticket van 2020 in 2022 naar binnen. Ook dan krijg je je eerste consumptie van ons. Als je niet kan in 2022, stuur dan vóór 5 juni 2021 een mail naar [email protected].

Hoe zit het precies met dat gratis biertje?

Goede vraag! 🍻 Iedereen die volgend jaar binnenkomt met een ticket uit 2020, krijgt bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons. Omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent!

Als je een weekendticket hebt, krijg je dus 2 dagen een gratis consumptiemuntje.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!