Amphia Stage Breda Live

Op vrijdag 8 juli 2022 organiseert Breda Live voor alle Amphianen een speciaal voorprogramma van een uur lang. Vanaf 14.30u feesten we met elkaar het dak eraf. Wanneer om 16.00u het officiële programma van Breda Live start, kun je gewoon doorfeesten.  

Meld je vóór 21 januari 2022 aan voor je persoonlijke toegangsticket. Dit doe je met je persoonlijke code. 

Meld je hier aan

Voor deze speciale dag hebben we alle mogelijke vragen waar je mee zit nog even op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen, kijk dan bij de algemene FAQ van Breda Live. 

Op naar een onvergetelijke dag bij Breda Live!

Is de line-up al bekend?

In januari maken we bekend welke artiesten allemaal naar Breda Live komen. Een tipje van de sluier: het wordt een spectaculaire editie!

Kan ik meerdere kaarten krijgen?

Jij als Amphiaan kan alleen voor jezelf een kaartje verzilveren. Als je een vriend of vriendin meeneemt, moet hij/zij uiteraard zelf een kaartje kopen. Je vriend of vriendin kan zich hier vast inschrijven voor de Early Bird 2022

Let wel: Het speciale Amphia uur van 15.00 - 16.00 is exclusief voor Amphianen

Code is ongeldig, gebruikt of al ...

Als je de code invoert kan je de melding krijgen: Code is ongeldig, gebruikt of al in gebruik in een andere sessie.

Oplossing:

Code is al in gebruik: Wellicht heb je de code zojuist al eerder gebruikt (bijvoorbeeld op je mobiel), maar de kaarten nog niet verzilverd. Als je de code dan nogmaals invoert lukt dit niet omdat het systeem deze uit veiligheid tijdelijk blokkeert. Wacht 3 uur en dan geeft het systeem de code weer vrij.  

Maar wat ook kan: 

Ongeldig = je hebt geen geldige code, neem contact op met Amphia

Gebruikt = elke code is maar één keer te gebruiken


Waarom moet ik mijn personeelspas en mijn ID meenemen?

Deze speciale kaarten zijn alleen voor Amphianen. Met de personeelspas, ID en je naam op het kaartje kunnen we dit controleren. 

Ik heb geen persoonlijke code ontvangen, wat nu?

Iedereen die op 8 juli 2022 in dienst is bij Amphia ontvangt een code per post in de week na 11 november 2021. Het kan zijn dat de post deze bij jou iets later bezorgd.

Na een week nog niks ontvangen? Neem dan contact op met Amphia via  [email protected]

Het ziekenhuis moet toch 24 uur openblijven, hoe kunnen we nu met z’n allen naar Breda Live?

We kunnen Amphia inderdaad niet sluiten, zodat iedereen naar Breda Live kan. Afdelingen blijven gewoon geopend. Dit betekent dat er helaas mensen zijn die een dienst draaien tijdens Breda Live. De teamleiders gaan er alles aan doen om de medewerkers die graag naar Breda Live willen gaan, hen deze mogelijkheid te bieden.

Ik heb al een kaartje voor Breda Live, krijg ik nu geld van Amphia?

Nee. Je kunt wel het kaartje dat je hebt gekocht doorgeven of doorverkopen aan iemand anders. Let wel: De kaart die je van Amphia krijgt is niet overdraagbaar en geldig voor vrijdag 8 juli 2022.

Breda Live start toch altijd om 16.00 uur?

Normaal gesproken start Breda Live om 16.00 uur. Amphia heeft met Breda Live geregeld dat Breda Live dit jaar om 15.00 u start. Het eerste uur is echt alleen voor Amphianen. Er komt een spectaculair programma met optredens speciaal voor Amphia

Kan ik mijn Amphia kaart aan iemand anders geven?

Nee, de Amphia kaart is op naam. Bij binnenkomst dien je deze kaart, samen met je personeelspas te laten zien. Heb je die niet bij je, dan kom je het terrein niet op.

Ik ga uit dienst bij Amphia, kan ik nog steeds met de Amphia kaart naar Breda Live?

Nee. Aangezien je op het moment van Breda Live in dienst moet zijn en je personeelspas moet kunnen laten zien, is het niet mogelijk om met een Amphia kaart naar binnen te gaan wanneer je niet meer in dienst bent. Je kaart wordt bij het uit dienst treden ingenomen en gebruikt voor een nieuwe medewerker.

Ik ben een PNIL’er. ontvang ik dan ook een kaartje?

Als PNIL’er ben je niet dienst van Amphia en ontvang je geen Breda Live kaart.

Ik kan niet naar Breda Live. Krijg ik iets anders?

Nee helaas.

Ik weet niet of ik moet werken op 8 juli 2022. Kan ik me dan toch alvast aanmelden?

De teamleiders inventariseren welke medewerkers wel of niet naar Breda Live willen. Zij houden hier met het roosteren zoveel mogelijk rekening mee. 

Dus meld je alvast aan als je graag wilt komen. 

Kan ik ook later besluiten om een Amphia kaartje te reserveren?

Nee, op 10 december sluit de registratiemogelijkheid voor Amphia

Ik heb een Amphia kaartje, maar ik ga toch niet…

In dat geval ontvangen we je kaart heel graag terug. Dan kunnen we deze aan een nieuwe medewerker geven. Je kunt je kaart terugsturen naar [email protected]. Je kunt je kaart niet aan iemand anders doorgeven wanneer je zelf niet kunt gaan, aangezien deze op naam staat.

Ik krijg een nieuwe collega, mag die ook mee?

Ja, een nieuwe medewerker krijgt van HR informatie over Breda Live en het verkrijgen van een ticket

Ik treed uit dienst, krijg ik dan een code?

Als je uitdienstdatum voor 8 juli 2022 is, bijvoorbeeld door pensionering of dat je stage dan is afgelopen, dan ontvang je geen persoonlijke code, aangezien Breda Live alleen voor medewerkers is die op 8 juli 2022 bij ons in dienst zijn.