#vrijmibo

Dit jaar is Breda Live twee dagen en we starten op vrijdag om 16:00. Laat dat nou net de ideale starttijd van je #vrijmibo zijn. Vier jij de zomereditie van je #vrijmibo bij Breda Live? Mobiliseer dan je collega’s, kies je kaarten en kom genieten van al het moois wat Breda te bieden heeft!

Kies je kaarten

Je kunt kiezen uit veldkaarten à € 22,50 (ex fee) en VIP kaarten van € 62,50 (ex fee). Wil je tien of minder kaarten bestellen? Dan kan dat via Paylogic, zodra de kaartverkoop weer is gestart. Wil je meer dan 10 kaarten bestellen, gebruik dan het onderstaande contactformulier. Bestel je zakelijk? Dan ontvang je een factuur.

Lekkerste snacks en fingerfood

Dit jaar kun je bij Breda Live een te gekke food lineup verwachten. De lekkerste cateraars en foodtrucks zijn erbij en je kunt kiezen uit van alles. Van gamba’s tot vegan lekkernijen, van Surinaams en Indonesisch tot smoothies en natuurlijk de lekkerste, sappige hamburgers en heerlijke gegrilde sateetjes!

Cocktail, speciaalbieren en top wijnen

Start jij je #vrijmibo met een Strawberry Mojito of een glaasje Schlumberger Prosecco, pak je je momentje op het Leffe terras of kies je voor een fris Jupke. Samen met je vrienden wordt het sowieso genieten!>

Ja, wij willen naar de #vrijmibo van Breda Live

VeldkaartenVIP kaarten