VIP Lounge

VIP bij Breda Live?! Dat kan! Genieten van de beste acts van eigen bodem, maar dan net even anders. Naast reguliere kaarten zijn er ook VIP kaarten te bestellen. Met deze kaarten heb je toegang tot het speciale VIP-deck, waar je via een aparte ingang binnenkomt. Dit verhoogde deck staat schuin tegenover het podium en geeft je daarmee een supergaaf uitzicht, op zowel beide podia als het dansende en zingende 15.000-koppige publiek.

Naast het verhoogde deck, heeft de VIP Lounge tal van andere gemakken. De VIP Lounge beschikt over eigen eetgelegenheden, een eigen bar en eigen toiletvoorzieningen. Je hoeft het deck dus niet te verlaten, maar dit mag natuurlijk wel.

VIP Lounge Zakelijk

Gezellig een dagje uit met het personeel of zakelijke relaties? Dan is Breda Live de plek waar je moet zijn. Samen geniet je van de beste live acts van eigen bodem met een waanzinnig uitzicht op beide podia en 15.000 feestende Brabanders. Jullie komen binnen via de aparte entree, kunnen gebruik maken van aparte eetgelegenheden, de VIP-bar en eigen toiletvoorzieningen. Op het VIP-deck is het één groot feest!

Speciaal voor ondernemers zijn er speciale VIP pakketten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Zakelijke VIP kaarten kun je bestellen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Top! ik wil kaarten bestellen