Skybox Business Lounge

Breda Live is een te gek evenement, ook om te ondernemen. Met 30.000 doldwaze bezoekers over twee dagen en 500.000+ bereik online, de beste live artiesten van Nederland en een hospitality programma om je vingers bij af te likken is Breda Live een mooi moment om zaken te doen! Bekijk hier het zakelijk aanbod van de Skybox Business Lounge op Breda Live. Wil je meer weten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

HET beste uitzicht

Skybox Business Lounge kaarten zijn de meest luxe en exclusieve kaarten die te verkrijgen zijn voor Breda Live. In de Skybox geldt het all inclusive principe: de gehele dag verzorgd met culinaire items en drankjes, vele extra’s en de mogelijkheid om te chillen op het loungeterras. En dat alles met het beste uitzicht vanuit de Skybox op hoogte en recht tegenover het podium.

culinair genieten

In de Skybox Business Lounge geldt de gehele dag het all inclusive principe. Gedurende de hele dag wordt u hoog en droog verzorgd met de lekkerste culinaire items en de mooiste wijnen. Ondertussen hoeft u niets te missen van het feest, want u kunt gewoon lekker blijven staan. Wilt u toch even rustig zitten en genieten van allerlei lekkernijen, dan neemt u toch gewoon plaats op het loungeterras!

Zakelijk aanbod

De Skybox van Breda Live is perfect om relaties mee te nemen. De luxe Skybox, de te gekke artiesten en het prachtige uitzicht maken Breda Live ook voor uw relaties elk jaar weer iets om naar uit te kijken. Het Skybox Business Lounge pakket is vanaf 10 kaarten en gericht op de zakelijke markt. Meer informatie? Vul dan onderaan uw gegevens in.

Vanaf 10 kaarten geldt een stuksprijs van € 220,– ex BTW

Leuk! Ik wil meer weten