Breda Live

Op vrijdag 6 én zaterdag 7 juli 2018 vieren wij alweer de tiende editie van Breda Live. Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma en de invulling van Breda Live 2018. Meer informatie hierover volgt...

Wat is Breda Live?

Breda Live is een festival dat vrienden samenbrengt en laat genieten van de beste live acts in een sfeer die Brabantse gezelligheid ademt. Het centraal gelegen Chasséveld met de karakteristieke Koepel op de achtergrond vormt één keer per jaar het decor voor het leukste festival van Brabant. Met ruim 18.000 bezoekers is Breda Live de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste Bredase festivals. Deze bezoekers zijn niet alleen te vinden op het terrein, maar ook op de verhoogde decks van de VIP Lounge en Skybox Business Lounge.

Brabantse gezelligheid

Breda Live is echt een feest voor heel Brabant. Zo komt dan ook 82% van de bezoekers uit Brabant. Deze regionale betrokkenheid komt ook terug in de waarden en beleving van het evenement. Gastvrij, gemoedelijk en gezellig zijn kenmerken van de bijzondere sfeer bij Breda Live, waarbij weerzien van vrienden een belangrijk kenmerk is. Een typische uitspraak van Breda Live is dan ook: “Doe alsof je thuis bent!”

Beste acts van eigen bodem

Op de twee podia van Breda Live zijn de beste acts van eigen bodem te vinden. Naast de Mainstage is ook de Jupilerstage met haar verrassingsacts niet meer van het terrein weg te denken. Dance, pop, rock en Nederlandstalig, alle populaire stromingen komen samen op één festival. De afgelopen negen edities hebben bijna alle topacts van Nederlandse bodem het podium van Breda Live getrotseerd: Tiësto, Hardwell, Racoon, Kensington, BLØF, Nick en Simon, Chef’Special, Miss Montreal, Ilse DeLange en ga zo maar door. En we gaan rustig door dit indrukwekkende rijtje aan te vullen…

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Als eerste op de hoogte van het programma, de start van de kaartverkoop en allerlei andere leuke nieuwtjes? Meld je snel aan!