Kaartjes

Welkom bij Breda Live! Op vrijdag 7 én zaterdag 8 juli vieren wij alweer de negende editie van Breda Live! Met o.a. Hardwell, Marco Borsato, de Jeugd, Nick&Simon, DI-RECT, Fedde Le Grand en Racoon staat er weer een te gek programma. Er zijn alleen nog veld- en VIP Lounge kaarten verkrijgbaar voor vrijdag 7 juli.

Kaarten kopen

Koop nu Veld- en VIP Lounge kaarten vrijdag!

Uiteraard voor een vriendenprijsje van €22,50 (ex. fee) geniet je op vrijdag 7 juli samen met al je vrienden van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Ook kun je op vrijdag 7 juli als VIP genieten van Breda Live. Met VIP kaarten heb je toegang tot de speciale VIP Lounge. De VIP Lounge heeft een aparte ingang, eigen bar, muntverkoop, toiletten en bovenal een supergaaf uitzicht op het podium! VIP dagkaarten kosten €62,50 (ex. fee). Let wel, de minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar.

Weekend- en zaterdagkaarten

De veld- en VIP Lounge kaarten voor zaterdag 8 juli zijn uitverkocht.
De veld- en VIP Lounge weekendkaarten zijn uitverkocht.
De BN DeStem & Brabants Dagblad Vriendenkaarten zijn uitverkocht.

Skybox

Met zakenrelaties, partners of personeel, van alle gemakken voorzien, genieten van een geweldig feest… Dat kan! In de Skybox Business Lounge wordt ondernemen terwijl je geniet mogelijk. En dat allemaal met full hospitality.

Klinkt goed, vertel me meer