Kaartjes

Welkom bij Breda Live! Op vrijdag 7 én zaterdag 8 juli vieren wij alweer de negende editie van het gezelligste festival van Brabant. Er zijn nog veld- en VIP Lounge kaarten verkrijgbaar voor vrijdag 7 juli. De zaterdag- en weekendkaarten (veld en VIP) voor Breda Live 2017 zijn uitverkocht.

Kaarten kopen

Veld- en VIP Lounge kaarten vrijdag

Uiteraard voor een vriendenprijsje van €22,50 (ex. fee) geniet je op vrijdag 7 juli samen met al je vrienden van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Ook kun je op vrijdag 7 juli als VIP genieten van Breda Live. Met VIP kaarten heb je toegang tot de speciale VIP Lounge. De VIP Lounge heeft een aparte ingang, eigen bar, muntverkoop, toiletten en bovenal een supergaaf uitzicht op het podium! VIP dagkaarten kosten €62,50 (ex. fee). Veld- en VIP Lounge kaarten voor vrijdag 7 juli zijn via deze website verkrijgbaar. Daarnaast kun je voor alleen fysieke veldkaarten voor vrijdag ook terecht bij VVV Breda in de Willemstraat. Het is niet meer mogelijk om kaarten bij Primera te kopen. Let wel, de minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar.

Veld- en VIP Lounge kaarten zaterdag

De veld- en VIP Lounge kaarten voor zaterdag 8 juli zijn uitverkocht.

Veld- en VIP Lounge weekendkaarten

De veld- en VIP Lounge weekendkaarten zijn uitverkocht.

BN DeStem & Brabants Dagblad vriendenkaartjes

Onze vrienden van BN DeStem Club en Brabants Dagblad Club bieden dit jaar kaarten voor een vriendenprijsje aan hun trouwe abbonees. De BN DeStem & Brabants Dagblad Vriendenkaarten zijn uitverkocht.

Skybox

Met zakenrelaties, partners of personeel, van alle gemakken voorzien, genieten van een geweldig feest… Dat kan! In de Skybox Business Lounge wordt ondernemen terwijl je geniet mogelijk. En dat allemaal met full hospitality.

Klinkt goed, vertel me meer