Kaartjes

Welkom bij Breda Live! Op vrijdag 6 én zaterdag 7 juli 2018 vieren wij alweer de tiende editie van Breda Live! Meer informatie over de invulling van Breda Live 2018, de start van de kaartverkoop en het programma volgt. Let wel: de minimumleeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar.

Veldkaarten: dag en weekend

Uiteraard voor een vriendenprijsje geniet je samen met al je vrienden van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Er zijn zowel dag- (vrijdag en zaterdag) als weekendkaarten beschikbaar voor Breda Live. Reguliere dagkaarten voor het veld kosten €22,50 (ex. fee) en weekendkaarten €42,50 (ex. fee).

VIP Lounge kaarten: dag en weekend

Ook kun je als VIP genieten van Breda Live. Met VIP Lounge kaarten heb je toegang tot de speciale VIP Lounge (een apart deck). De VIP Lounge heeft een aparte ingang, eigen bar, muntverkoop, toiletten en bovenal een te gek uitzicht op het podium. Ook voor de VIP Lounge zijn zowel dag- (vrijdag of zaterdag) als weekendkaarten beschikbaar. VIP Lounge dagkaarten kosten €62,50 (ex. fee) en weekendkaarten €110-, (ex. fee).

Skybox Business Lounge

Met zakenrelaties, partners of personeel, van alle gemakken voorzien, genieten van een geweldig feest… Dat kan! In de Skybox Business Lounge wordt ondernemen terwijl je geniet mogelijk. En dat allemaal met full hospitality.

Klinkt goed, vertel me meer